A Magyar Kupa 32 közé jutásáért vívott ma meg a Szombathelyi Haladás a Szarvasi FC-vel. A meccs elég szorosan kezdődött, egy ideig egyik fél sem tudott gólt szerezni. Ezt a negyvenedik percben a Haladásnak sikerült megtörnie, Kovács Lóránt talált a hálóba. A félidőig ezen nem is sikerült fordítania a szarvasiaknak, egy ekkor 1-0-ra vezettek a szombathelyiek.

 

Egészen a hetvenedik percig sikerült tartania magát a Haladásnak, ám ekkor a Szarvasi FC egyenlített. A Haladás ezután hatalmasat ment, Újból Kovács talált hálóba, majd egy büntetőt is beküldött, így 3-1-re nyertek a szombathelyiek, így tovább jutott a Hali.

 

 

Szarvasi FC-Szombathelyi Haladás 1-3 (0-1)

Szarvas, játékvezető: Nazsa

Haladás: Gyurján - Schimmer, Kolcák, Kovalovszki, Tamás - Rácz, Daushvili, Kovács, Ofosu - Funsho, Gaál.

Cserék: Rózsa, Habovda, Jancsó, Németh Márió, Priskin, Jagodics, Petró

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás