Siker: megcsinálták a Március 15. téren a balesetveszélyes járólapokat

Vágvölgyi Bálint
2018. december 5. szerda, 17:07
Már a birodalmi lépegető sem botlik el.

Még novemberben írtunk a Március 15. téri kiálló térburkoló lapokról, amik eléggé balesetveszélyesek voltak, mert a a sarkuk, szélük teljesen elállt a többitől, nagyon könnyen meg lehetett botlani bennük. Ahogy akkor írtuk, a SZOVA-t kerestük meg az ügyben. Arra voltunk kíváncsiak, hogy észrevették-e, vagy valaki jelentette-e már a hibát. Ha igen, várható-e és mikorra várható helyreállítás.

 

Még egy birodalmi lépegető sem bírna azzal a sok kiálló járólappal, ami a szombathelyi Március 15. téren van

A Március 15. téren járva ha nem figyel oda az ember, akár baj is lehet. Ugyanis a körforgalom melletti részen - nem messze attól az oszloptól, ahol a közteresek kamerája van - jó pár térburkoló lap elég rossz állapotban van. A szélük, sarkuk teljesen kiáll a többitől.


Nos, a SZOVA-tól egyből a Városüzemeltetési osztályhoz irányítottak bennünket, így nekik is elküldtük a kérdéseket. A városházi sajtóstól egy nappal később, november 15-én kaptunk egy választ, hogy szakértőket küldenek a helyszínre, utána jelentkeznek. Aztán azóta sem érkezett további tájékoztatás, de jelen esetben annyira nem bánjuk. A lényeg - amit ma arrafelé járva vettem észre -, hogy megcsinálták a hibás részeket, lehet örülni!

 

 

 

 

Végre szegény birodalmi lépegetők sem esnek el a kiálló részekben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás