Fotó: Falcokc.com

Rózsaszínre vált a Falco

Farkas Bazsi
2018. október 5. péntek, 08:11
Búcsú a sárga-feketétől!

De csak egy hónapra. A szombathelyi élvonalbeli férfi kosárlabda csapat, ugyanis a tavalyihoz hasonlóan, most is szeretné felhívni az emlőrák veszélyességére, ezért októberben rózsaszínre vált. Erről a csapat honlapján egy közlemény jelent meg. Mutatom is.

 

Kedves Szurkolók!


Nem kell semmi rosszra gondolnotok nem fog megváltozni a csapat jól megszokott sárga-fekete szín összeállítása. Október hónapban mégis egy kicsit megváltozik játékosaink öltözködése.


Miért pont októberben? Október a nők a hónapja, amikor az emlőrákra, annak kiszűrésére hívják fel a figyelmet a média szereplői. Ehhez Rózsaszín Októberhez fog csapatunk is csatlakozni és szeretnénk kérni Titeket, hogy támogassátok játékosainkat!


Egy kis játékra invitálunk Titeket! Váradi Beniék egész október hónapban viselni fognak valamilyen rózsaszín ruhát, kiegészítőt (edzések és mérkőzések kivételek ez alól). Keressétek Őket edzés után, Fő téren, bárhol a városban és készítsetek Velük egy képet és töltsétek fel a Facebookra. Fontos, hogy a képen szerepelnie kell a rózsaszín ruhadarabnak és a posztban jelöljétek meg hivatalos Facebook oldalunkat! A kép feltöltői között a hónap végén kisorsolunk 3 darab, a csapat játékosai által dedikált kosárlabdát.


A klub szeretné ezzel a programmal felhívni a figyelmet a nőket veszélyeztető betegségekre, így ez nemcsak egy játék. A Rózsaszín Október egy, nagyszabású gyűjtéssel zárul. Ron Curry-ék hónap végén/november elején egy több ajándékból álló csomagot fognak adományozni EGY GYERMEKOTTHONBA. Ha szeretnétek egy-egy kisebb ajándékkal feldobni a gyermekotthon lakóinak életét, akkor a Falco iroda várja a RÓZSASZÍNbe öltöztetett felajánlásaitokat.

 

Játékra fel! Köszönettel: Falco!

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás