Rába Kálmán: Az LTP beszántásával a Fidesz ellopta a magyar fiatalok jövőjét

Farkas Bazsi
2018. október 18. csütörtök, 18:24
A Jobbik Vas megyei elnöke azt mondja, rémisztő, hogy 48 óra alatt lefocizta a kormány ezt a törvényt. 

Hétfőn írtunk róla, hogy a kormány elkaszálná a lakástakarék számlákat. A törvényjavaslat nem váratott sokat magára, kedden el is fogadta a Parlament. Szerdán lehetett megnyitni az utolsó olyan számlákat, amikre még járt az állami támogatás. 

 

Ma délelőtt Rába Kálmán, a Jobbik megyei elnöke tartott sajtótájékoztatót a szombathelyi Fidesz iroda előtt. Az eseményre egyedül az Ugytudjuk.hu ment el.

 

Rába azzal kezdte, hogy még soha nem tartott sajtótájékoztatót a Fidesz szombathelyi bűnbarlangja előtt, most azért teszi, hogy felhívja a figyelmet a népnyúzásra, amit az Orbán-kormány egy újabb tollvonással tovább tetézett.

 

A politikus emlékeztetett, hogy 48 óra alatt végig vitték az LTP piac beszántását, érdemi vita és egyeztetés nélkül. Ezzel pedig rengeteg fiatalt hoztak nehéz helyzetbe hiszen, mi magyarok, úgy vagyunk szocializálódva, hogy saját ingatlanban szeretünk élni. Rába azt is elmondta, hogy nem csak a fiatalok otthonteremtése lehetetlenül el, de a társasházak is nehéz helyzetbe kerültek, hiszen nekik is egy kedvelt takarékossági forma volt ez.

 

A politikus kitért arra is, hogy a Fidesz indokként említette meg az intézkedéskor, hogy voltak olyanok, akik medencére és szaunára költötték a lakáskasszát, ám ő azt mondja, ezt csupán a magukból kiinduló Fideszes politikusok stratégiája. A magyar családok többsége inkább azon gondolkodik, hogy miből vegyen ennivalót. 

 

Rába azt mondta, hogy már az egészségügyet szétrohasztották, az oktatási rendszer összeomlóban van, most egy újabb intézkedéssel fogják a fiatalokat arra sarkallni, hogy elhagyják az országot. 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás