Fotó: Ugytudjuk.hu

Priskin bízik benne, hogy Horváth Ferenccel végre elkezd meccseket nyerni a Hali

ugytudjuk.hu
2018. október 4. csütörtök, 17:56
Akár már hétvégén, a Mezőkövesd ellen.

Tökutolsóként várja az bajnokság folytatását a Szombathelyi Haladás, amely kilenc forduló alatt csupán egyszer tudott nyerni. A zöld-fehérek kispadján a múlt héten változás történt: a menesztett Michal Hipp helyére a Balmazújvárostól távozó Horváth Ferenc érkezett, ám az első meccsén ő sem tudott csodát tenni, a Hali odahaza 2–1-re kikapott a Pakstól.

 

A Hali egyetlen találatát a szezonban négy gólnál járó Priskin Tamás lőtte. A Ferencvárostól kölcsönben érkező támadó a Rangadónak beszélt a találkozóról és a Haladás gyenge szerepléséről is.

 

Priskin góljával még vezetett a Hali

 

Megszereztük a vezetést, és olyan érzésem volt, hogy megnyerhetjük a mérkőzést – kezdte Priskin. – Sajnos a végén megint nem koncentráltunk eléggé, elkerülhető gólt kaptunk. Úgy érzem, hogy ezen a meccsen már sok pozitívumot mutattunk az elmúlt hetekhez képest, erre kell építenünk. Egy győzelem nagyon jót tenne a csapatnak, hogy újra visszakapjuk az önbizalmunkat. Ha ez meglesz, akkor az egész átfordulhat, és utána jöhetnek a szebb eredmények is.

 

A 63-szoros magyar válogatott támadó a beilleszkedésről is beszélt:

 

Jól érzem magam Szombathelyen. Természetesen bízom a jobb szereplésben, de a társaságra nem lehet panasz, könnyen elfogadtak a társak.

 

Priskin már dolgozott együtt Horváth Ferenccel, és bízik benne, hogy vele elkezdenek végre meccseket nyerni.

 

Horváth Ferenc - eltiltása miatt - a lelátóról nézte a Paks elleni meccset

 

Minden edzőnek más az elképzelése. A korábbiakban már dolgoztam együtt Horváth Ferenccel. Úgy érzem, hogy jól halad a munka, ami már a hétvégén is meglátszott. Bízom benne, hogy ez pozitív eredménnyel is fog párosulni, és elkezdjük a pontok gyártását.

 

Hétvégén Mezőkövesdre látogatnak a szombathelyiek.

 

Nehéz mérkőzésre számítok idegenben, de nem feltartott kezekkel megyünk. Mindenképpen szeretnénk nyerni, és szerintem benne is van a pakliban. A Mezőkövesdet jó csapatnak tartom, de elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Reménykedem a jobb szereplésben.

– mondta Priskin Tamás.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás