Fotó: Ugytudjuk.hu

Tökutolsóként várja az bajnokság folytatását a Szombathelyi Haladás, amely kilenc forduló alatt csupán egyszer tudott nyerni. A zöld-fehérek kispadján a múlt héten változás történt: a menesztett Michal Hipp helyére a Balmazújvárostól távozó Horváth Ferenc érkezett, ám az első meccsén ő sem tudott csodát tenni, a Hali odahaza 2–1-re kikapott a Pakstól.

 

A Hali egyetlen találatát a szezonban négy gólnál járó Priskin Tamás lőtte. A Ferencvárostól kölcsönben érkező támadó a Rangadónak beszélt a találkozóról és a Haladás gyenge szerepléséről is.

 

Priskin góljával még vezetett a Hali

 

Megszereztük a vezetést, és olyan érzésem volt, hogy megnyerhetjük a mérkőzést – kezdte Priskin. – Sajnos a végén megint nem koncentráltunk eléggé, elkerülhető gólt kaptunk. Úgy érzem, hogy ezen a meccsen már sok pozitívumot mutattunk az elmúlt hetekhez képest, erre kell építenünk. Egy győzelem nagyon jót tenne a csapatnak, hogy újra visszakapjuk az önbizalmunkat. Ha ez meglesz, akkor az egész átfordulhat, és utána jöhetnek a szebb eredmények is.

 

A 63-szoros magyar válogatott támadó a beilleszkedésről is beszélt:

 

Jól érzem magam Szombathelyen. Természetesen bízom a jobb szereplésben, de a társaságra nem lehet panasz, könnyen elfogadtak a társak.

 

Priskin már dolgozott együtt Horváth Ferenccel, és bízik benne, hogy vele elkezdenek végre meccseket nyerni.

 

Horváth Ferenc - eltiltása miatt - a lelátóról nézte a Paks elleni meccset

 

Minden edzőnek más az elképzelése. A korábbiakban már dolgoztam együtt Horváth Ferenccel. Úgy érzem, hogy jól halad a munka, ami már a hétvégén is meglátszott. Bízom benne, hogy ez pozitív eredménnyel is fog párosulni, és elkezdjük a pontok gyártását.

 

Hétvégén Mezőkövesdre látogatnak a szombathelyiek.

 

Nehéz mérkőzésre számítok idegenben, de nem feltartott kezekkel megyünk. Mindenképpen szeretnénk nyerni, és szerintem benne is van a pakliban. A Mezőkövesdet jó csapatnak tartom, de elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Reménykedem a jobb szereplésben.

– mondta Priskin Tamás.

comments powered by Disqus

Az MTVA székházához igyekeznek.

A hatos lottó eheti nyerőszámai.

Csak gyalog tudták megközelíteni a gyermekeket.

A magyarok számára véget ért a rövid pályás úszó-világbajnokság.

Több mint 1 millió családhoz érkezik korábban a támogatás.

Véget ért az RTL Klub zenei tehetségkutatója.

Az épület lakhatatlanná vált.

A címvédő Szolnok magabiztosan, 95-79-re győzte le a Körmendet a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.

Ezzel talán boldogabb lesz a karácsony.

Van pályafűtés, de gondot okoz, hogy traktorral nem lehet a gyepre hajtani.

Kigyulladt egy családi ház.

És a szél még az útra is hordhatja.

Árokba borult egy autó Gersekarát és Vasvár között.

Két mentős, egy mentőautó, rengeteg karácsonyi dal.

Előtte 15 percig várt, hogy sorra kerüljön.

Twitter megosztás Google+ megosztás