Pánik és halálfélelem tört ki Majka ingyenes koncertjén

ugytudjuk.hu
2019. május 14. kedd, 08:05
Szombaton már a kezdés előtt csordultig megtelt emberekkel az a veszprémi tér, ahol Majka ingyenes koncertet tartott 21:30-tól.

Akkora tömeg gyűlt össze, hogy nyolc után már senkit nem engedtek a helyszínre, ennek ellenére több helyen is kitört a pánik a tömegnyomor miatt, ami a térre vezető kis utcákban volt.

 

„Amikor közölte a rendőr, hogy még kétszáz ember bemehet, simán bejutottunk volna, erre elindult a hátsó sorból, oldalról a nyomás, konkrétan halálfélelmem volt, a gyerek a kezemet fogta, nyomott a tömeg innen, onnan. Hát, ennyit nem ér egy koncert sem, most egy darabig az ilyet kihagyjuk” – árulta el a Borsnak egy édesanya, aki gyermekével együtt látogatott el a koncertre. Szerinte legalább háromezer ember szorult a kis utcába, ahol ők is halálfélelmet éreztek.

 

A lap az esettel kapcsolatban felkereste Majkát is, hogy reagáljon a történtekre. Az előadó sajnálja a történteket, de büszke is, hogy ennyi ember kíváncsi rá.

 

"A koncert után értesültünk arról, mekkora tömeg volt kíváncsi ránk, s hogy sokan a színpad közelébe sem fértek. Na­gyon sajnálom, hogy ilyen tömegjelenetek alakultak ki, de a biztonság az első, a szervezők úgy jártak el, ahogy arra szükség volt. Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen."

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás