Oszvald Marika mentette meg a Szenzációs Négyest a lebőgéstől

Farkas Bazsi 2018-09-03 15:46:00
Fésüs Nelly kipakolt mellei azért még versenyben voltak.

Új szórakoztató műsort mutatott be vasárnap este az RTL Klub, ez a Szenzációs Négyes. A show lényege, hogy négy csapat, az 50+, a 40-esek, a 30-asok és a 20-asok mérik össze tudásukat, de nem a lexikálist, hanem a produkciók belit. A bemutatott műsorszámokat aztán a három tagú zsűri: Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee és Alföldi Róbert értékeli a látottakat és pontokat oszt rá. Egytől tízig. 

Az est első produkcióját Keresztes Ildikóék mutatták be, az 50 plusszosok. A verseny alatt mindig a csapatkapitány találja ki és mondja meg, hogy mit fog aznap este bemutatni a csapata. Az 50 pluszosok egy önironikus musicalt, vagy mit hoztak. Meglehetősen kínos percekkel indítva ezzel a műsort. Istenes Bence persze bőszen mondogatta, hogy mindig elkezdeni valamit a legnehezebb, de nem, ez vér ciki volt. A produkció annyira nem tudott lekötni, hogy közben azon gondolkodtam, hogy Csonka Pici mikor lett 50 éves. Merthogy ő is a csapat tagja. 

A negyvenes csapat egy bűvész produkció hozott. Teljesen jól működött, még az is belefért, hogy Kökény Attila hatalmasat bakizott közben. A ráadás meg Fésüs Nelly dekoltázsa volt. 

Az, hogy ÉNBP Lali mekkora elmeháborodott eddig is tudtam, de, hogy tök pucéran debütáljon a színpadon, azt sosem gondoltam volna. Bár látszott a 30-asok produkcióján, hogy ezt leginkább csak Lali akarta, a többiek csak aszisztáltak az agymenéséhez. Ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy prosztósága ellenére vicces volt a törölközőkkel takart pöcsök koncepciója.  

A huszasok aztán egy Michael Jackson egyveleggel próbálták levenni a zsűrit a lábákról. Merész vállalás volt, Oláh Gergőn kívül pedig nem is nagyon ugrotta meg a lécet senki már, ami az éneklést illeti. 

De a legkirályabb produkció még csak ezután következett. 

Az egyes csapatok egy-egy tagjai extra műsorszámot hoztak. Oszvald Marika, akarom írni MariKO nagyot mentett az egész műsoron. Hogy miként jutott eszébe, hogy éppen pankrációt adjon elő nem tudom, de eszméletlenül állt a dolog. Ha pedig valamelyik producer fejéből pattant ez ki, akkor pedig extra fizut kérnék szépen a kollégának. 

Oszvald Marika egy állat, a szó legeslegjobb értelmében. Úgy tudott egy közel 5 perces betétet megcsinálni, hogy egyetlen pillanata sem volt unalmas, vagy ciki. Annyira szórakoztató volt, hogy akár ezt is előadhatná minden este az Operettszínházban, teltház lenne, az biztos. 

Szabó Zsófi a könnycsatornákat indította be, amikor édesapja hangjával playbackelt és mesét mondott.

Tóth Gabi meg extrém énekelt. Vagyis nyomott egy kis AC/DC-t, közben meg kilőtték, motoroztatták, elvarázsolták meg mindent megcsináltak vele, amit csak lehetett. 

Koós Réka vicces volt még. Ő egy balett paródiát nyomott le. 

Ennyi volt a Szenzációs Négyes, ami nagyon vicces akart lenni, de néhány üde pillanatot leszámítva, sokszor inkább csak kínos volt. 

Az első adást a negyven plusszosok nyerték meg. A következő 3 adásban tovább gyűjtögetik a pontokat, aki pedig a legkevesebbel áll majd a negyedi forduló után, az búcsúzni fog a műsortól. 
 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.