Örömet okoztak a joskar-olai gyerekeknek

BZ
2019. április 24. szerda, 18:10
Már azt is tudni, mikor lesz az idei Joskar Ola Napok.

A Joskar-Ola Alapítvány minden évben meglepi a gyerekeket húsvétkor egy csoki-nyuszi kereső programmal, melynek a lényege, hogy a Mikes Kelemen utca melletti zöldterületen a fűben elrejtik a csokikat, amit aztán a gyerekek nagy izgalom mellett megkeresnek.

 

 

Idén nagyszombaton tartották ezt a gyerekprogramot, melyen szép számmal vettek részt lakók a lakótelepről. Volt kosztümös nyúl is akivel szívesen fotózkodtak kicsik és nagyok egyaránt.

 

Számos program lesz még a Joskar-Ola lakótelepen

 

Bakos Ildikó, az alapítvány elnöke elmondta, hogy a következő tervezett program egy Vitál Nap - azaz sportnap - a Joskar-Ola lakótelepen, a Mikes Kelemen u. 3. szám mellett található fitneszparkban, a Hobbisták Önvédelmi SE közreműködésével. A szervező alapítvány 100 ezer forintot nyert a Tesco egyik pályázatán, az ebből befolyt pénzt a programokra fordítják.

 

"Az esemény célja, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmódra. A Vitál Nap keretében az emberek figyelmét szeretnénk felhívni az egészséges életmódra, a mozgás örömére és a saját testsúlyos gyakorlatok szabadban végezhető ingyenes lehetőségére a Joskar-Ola lakótelepen található fitneszparkban, kortól és nemtől függetlenül. Sőt, mivel a rendezvény a gyereknapra esik, ezért a gyerekek egy kis meglepetésre is számíthatnak tőlünk." - mondta.

 

Idén is lesz Joskar-Ola Napok

 

Az idei Joskar-Ola Napok tervezett időpontja augusztus 10-11. (szombat-vasárnap), melyen neves, hazai fellépők mellett, az eddigi hagyományoknak megfelelően szombathelyi zenekarok is lehetőséget fognak kapni. A rendezvény természetesen megőrzi jótékonysági jellegét. Az évek során jól bevált programelemek visszatérnek, ilyen lesz a tuning találkozó szombaton és a vasárnapi Cross gyermek és ifjúsági ügyességi verseny.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás