Odapörkölt a Falco a Szolnoki Olajnak

ugytudjuk.hu 2019-04-17 20:16:00
Nem bírta el az Olaj a sok hiányzót.

Balmazovics triplájával indult a mérkőzés. Az amúgy sem egészséges Reddic másfél perc után megsérült, le kellett cserélni, így a Falco négy légióssal játszotta végig a mérkőzést, írja a BB1.hu. Ennek ellenére is vezettek a hazaiak, uralták az első negyedet, de becsülettel küzdött a tartalékos Szolnok is. Malesevics hármasával például a nyolcadik percben ki is egyenlített, majd Tóth Ádám mesteri centermunkával fordított is (14-16). Malesevics büntetőivel az első negyed 20-18-as állással zárult.

Malesevics előbb kosarat szerzett, amivel kiegyenlített, majd összeakaszkodott Váradival, így kapott egy sportszerűtlen hibát is. Andric jól játszott, de nem bírt az idegeivel, folyamatosan reklamált, majd miután figyelmeztetést kapott, meg is tapsolta a játékvezetőket, jött a technikai, Alekszics pedig azonnal időt kért. Nem sokkal később Curry is technikait kapott a faultja után, jogosan, ezzel négy személyhibával rendelkezett az amerikai, így mehetett ő is a padra.

Sok büntetőt kihagytak a hazaiak, hamar kétszámjegyű lehetett volna a különbség, de ez először csak a tizenhetedik percben, Govens középtávolijával következett be (37-27). Újabb időt kért a címvédő. Govensék „bedurvultak”, pillanatok alatt lerohanták a vendégeket, 45-27-nél már majdnem húsz volt közte. Aztán villant párat az Olaj is, Malesevics dudaszós kosarával – a videóbíró után kiderült, hogy tripla lett – 48-37-es eredménnyel fordultak a csapatok.

Tóth Norbert köszönt be a folytatásban, majd Váradi küldött be egy hármast. Balmazovics vette vállára a csapatát, jól védekezett, ráadásul támadásban is jó döntéseket hozott, újra meglógott a Falco. Tizenkilencre rúgott a differencia. A hetek óta remek formában játszó Váradi egymás után három távolit emelt be, ezzel lett 76-50. A hátralévő időben újabb három szombathelyi kosár született.

Eldőlt a meccs. A záró felvonás már csak formalitás volt. Milosevics ziccerét Airington triplája követte. A Szolnok továbbra is becsülettel küzdött, de nem volt esélye. A Falco hétből hét győzelemmel várhatja a vasárnapi vasi rangadót.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj KK 96-71 (20-18, 28-19, 31-19, 17-15)

Felsőházi középszakasz, 3. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2750 néző
V.: Kapitány G., Söjtöry T., Kulcsár T. (Várhalmi Zs.)

Falco: Govens 17/9, Váradi 21/12, Balmazovics 15/12, Bruinsma 13, Reddic -. Csere: Tóth N. 10, Perl 10, Curry 10/3, Bíró -, Hódi -.

Szolnok: Airington 10/6, Rudner 2, N. Milosevic 10/6, Andric 21/3, Tóth Á. 8. Csere: Malesevics 16/6, Frank 2, Csák -, Frikker -, Taiwo 2.

Szólj hozzá!

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.