Vágvölgyi Bálint
2018. szeptember 20. csütörtök, 14:57
A producerek szerint "kitűnő választás".

Cary Fukunaga rendezi a 25. Bond-filmet - jelentették be csütörtökön a 007-es filmek producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, írja az MTI.

 

Az amerikai Fukunaga rendezte a Netflix új feketekomédia-sorozatát, a Maniacot Emma Stone és Jonah Hill főszereplésével, 2015-ben pedig az Idris Elba közreműködésével készült Beasts of No Nation című produkciót.

 

Az új Bond-filmet eredetileg Danny Boyle-ra bízták, de ő a közelmúltban "kreatív különbségekre" hivatkozva visszalépett.

 

A Bond-producerek úgy vélték, Fukunaga "kitűnő választás", mint nyilatkozták, örömmel dolgoznak vele. Boyle távozása után David Mackenzie, Yann Demange és Joe Wright nevét emlegették utódként, a BBC News szerint meglepő, hogy végül Fukunaga kapta a feladatot. A forgatás a rendezőcsere okozta csúszás miatt csak március 4-én kezdődik, a produkciót pedig 2020. február 14-én mutatják be. Eredetileg 2019. októberére tervezték a premiert.

 

Fukunaga 2014-ben Emmy-díjat kapott A törvény nevében első évadának rendezőjeként. A Maniacot, amely pénteken került a Netflix kínálatába, vegyes fogadtatást kapott. A szériában a két főhős (Stone és Hill alakításában) egy gyógyszerkísérletben vesz részt. A Beasts of No Nation a Netflix első mozis minőségű produkciója volt. Az afrikai gyermekkatonákról szóló filmet több mint hárommillió amerikai előfizető nézte meg.

comments powered by Disqus

Az 58 törpe pingvin szétmarcangolt tetemét egy járókelő fedezte fel.

Sokkal szorosabb volt, mint a tizenegy nappal ezelőtti bajnoki.

Tettenérték, amint egy padon ült.

A rekordalacsony vízszint miatt az is kilátszik, ami eddig nem.

Egy 15 fős csoport végezhetett vele.

Pepitában gázoltak a figyelmetlen autósok, egyikük ott is hagyta a sérülteket.

Twitter megosztás Google+ megosztás