Fotó: Egis Körmend Hivatalos Facebook-oldala

Mostantól az egyik legnépszerűbb szurkolói applikációval buzdíthatják csapatukat az Egis Körmend szimpatizánsai

Vágvölgyi Bálint
2018. november 15. csütörtök, 10:44
Akár a meccs helyszínéről, akár otthonról.

Az Egis Körmend hivatalos honlapján osztotta meg a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató Seyu - Együtt a győzelemért! alkalmazás elérhető lesz szombattól a csapatot biztatóknak.

 

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül a szurkolók, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosokat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

 

A magyar fiatalok által fejlesztett szolgáltatással szurkolók ezrei tudják megmutatni a játékosoknak az elkötelezettségüket szeretett klubjuk felé és azt, hogy ők is a csapat sikeréért szorítanak. “A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy a mai technológiai lehetőségeket maximalizálva, a hozzánk hasonló sport rajongóknak adjunk egy olyan eszközt, amely a szurkolás fogalmát egy új irányba kibővíti, és így a meccsnap élményét tovább fokozza.” - osztotta meg a vasi piros-feketék honlapján gondolatait az egyik fejlesztő.

 

„A két fehér rész közötti terület a képernyőn mutatja azt, hogy mi fog látszani a beküldött képen a pálya melletti LED-eken. A képkészítéskor ideális ezt figyelembe venni.” - részletezte a Seyu csapatának egy másik tagja a szurkolói üzenetküldés kép készítési fázisát.

 

A szolgáltatás már elérhető a Körmend szurkolóinak, így aki szeretné a LED kijelzőkről buzdítani játékosainkat a Szeged ellen, az már el is küldheti szurkolói képét és üzenetét az alkalmazáson keresztül.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás