Fotó: Egis Körmend Facebook

Tegnap írtunk róla mi is, hogy a múlt pénteki DEAC elleni meccsen két technikait begyűjtő Egis Körmend vezetőedző, Antonis Constantinides nem ülhet le a szombati Alba elleni meccsen a vasi kosárlabda csapat kispadjára.

 

Ezt egyébként a szabályok írják elő.

 

A meccs pénteken volt, a BB1.hu szakportál tegnap, azaz kedden írta emlékeztető cikkében, hogy a ciprusi edző nem fog tudni meccselni a hazai, egyébként eléggé fontos mérkőzésen.

 

Már érezhették a körmendi klub vezetői, hogy kell valamit kommunikálni az esettel kapcsolatban, így előhúzták a bocsánat-kártyát négy nappal az eset után:


"Legelőször is szeretném hangsúlyozni, hogy mindenkit tisztelek a magyar kosárlabdázásban. A szövetséget, a játékvezetőket, edzőkollégáimat, a többi csapatot egyaránt!

 

Ugyanakkor az én munkám – mint valamennyi edzőé – függ az eredményességtől. Ez persze leginkább azon múlik, hogy a pályán mit mutat a csapatom. De ezt befolyásolhatja a játékvezetők teljesítménye is, akik úgy éreztem, hogy Debrecenben, az első félidőben sokat hibáztak, emiatt voltam talán túlfokozott lelkiállapotban. Túlreagáltam ezt a helyzetet, amiért joggal büntettek meg két technikaival. Sajnálom, hogy ezzel kizártam magam a mérkőzésből és nem segíthettem a csapatot a második félidőben. Sajnálom azt is, hogy a szabály szerint a következő mérkőzésen sem ülhetek le a kispadra, hiszen úgy érzem, hogy semmi olyat nem tettem, ami további büntetést érdemelne. Különösen nem a csapat irányába. Én, az edző voltam az, aki valóban hangosan, kiabálva reklamált. De nem érintettem meg, és nem is sértettem meg senkit. 
Valóban, nagyon idegesen reagáltam, a kelleténél hangosabban, de semmi sértőt nem mondtam. "

 

Ez úton is szeretnék elnézést kérni a játékvezetőktől az eltúlzott reakcióm miatt! - mondta Constantinides az Egis Körmend hivatalos weblapján megjelent közleményben. 
comments powered by Disqus

A székház belső szabályzata alapján nem kamerázhatnának belülről.

Az MTVA székházához igyekeznek.

A hatos lottó eheti nyerőszámai.

Csak gyalog tudták megközelíteni a gyermekeket.

A magyarok számára véget ért a rövid pályás úszó-világbajnokság.

Több mint 1 millió családhoz érkezik korábban a támogatás.

Véget ért az RTL Klub zenei tehetségkutatója.

Az épület lakhatatlanná vált.

A címvédő Szolnok magabiztosan, 95-79-re győzte le a Körmendet a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.

Ezzel talán boldogabb lesz a karácsony.

Van pályafűtés, de gondot okoz, hogy traktorral nem lehet a gyepre hajtani.

Kigyulladt egy családi ház.

És a szél még az útra is hordhatja.

Árokba borult egy autó Gersekarát és Vasvár között.

Két mentős, egy mentőautó, rengeteg karácsonyi dal.

Előtte 15 percig várt, hogy sorra kerüljön.

Twitter megosztás Google+ megosztás