Fotó: Egis Körmend Facebook

Miután kiderült, hogy a szombati Alba elleni meccsen nem ülhet le a kispadra, az Egis Körmend edzője már nagyon bánja, hogy elküldte a játékvezetőket a p*csába

Farkas Bazsi
2018. október 3. szerda, 08:05

Tegnap írtunk róla mi is, hogy a múlt pénteki DEAC elleni meccsen két technikait begyűjtő Egis Körmend vezetőedző, Antonis Constantinides nem ülhet le a szombati Alba elleni meccsen a vasi kosárlabda csapat kispadjára.

 

Ezt egyébként a szabályok írják elő.

 

A meccs pénteken volt, a BB1.hu szakportál tegnap, azaz kedden írta emlékeztető cikkében, hogy a ciprusi edző nem fog tudni meccselni a hazai, egyébként eléggé fontos mérkőzésen.

 

Már érezhették a körmendi klub vezetői, hogy kell valamit kommunikálni az esettel kapcsolatban, így előhúzták a bocsánat-kártyát négy nappal az eset után:


"Legelőször is szeretném hangsúlyozni, hogy mindenkit tisztelek a magyar kosárlabdázásban. A szövetséget, a játékvezetőket, edzőkollégáimat, a többi csapatot egyaránt!

 

Ugyanakkor az én munkám – mint valamennyi edzőé – függ az eredményességtől. Ez persze leginkább azon múlik, hogy a pályán mit mutat a csapatom. De ezt befolyásolhatja a játékvezetők teljesítménye is, akik úgy éreztem, hogy Debrecenben, az első félidőben sokat hibáztak, emiatt voltam talán túlfokozott lelkiállapotban. Túlreagáltam ezt a helyzetet, amiért joggal büntettek meg két technikaival. Sajnálom, hogy ezzel kizártam magam a mérkőzésből és nem segíthettem a csapatot a második félidőben. Sajnálom azt is, hogy a szabály szerint a következő mérkőzésen sem ülhetek le a kispadra, hiszen úgy érzem, hogy semmi olyat nem tettem, ami további büntetést érdemelne. Különösen nem a csapat irányába. Én, az edző voltam az, aki valóban hangosan, kiabálva reklamált. De nem érintettem meg, és nem is sértettem meg senkit. 
Valóban, nagyon idegesen reagáltam, a kelleténél hangosabban, de semmi sértőt nem mondtam. "

 

Ez úton is szeretnék elnézést kérni a játékvezetőktől az eltúlzott reakcióm miatt! - mondta Constantinides az Egis Körmend hivatalos weblapján megjelent közleményben. 
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás