Mémekkel repülnek rá a lájkokra a szombathelyi kanizsais gólyák

Farkas Bazsi
2018. szeptember 30. vasárnap, 13:20
A sulis élet nagyon vicces tud lenni.

Idén azt a feladatot találta ki a gólyákat avató osztály a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban, hogy mémeket kell készítenie az elsősöknek. Amelyik osztály a legtöbb szivecskét gyűjti a mémjére, az nyeri a feladatot. 

 

amikor egy verset olvasol egy beabszintozott költőtől, ezért minél jobban kicsavarod, hogy amúgy értelmes legyen. - done by every irodalomtanár ever. #kdg #irodalom #bestschool #babits #mothmeme #lamp

295 Likes, 0 Comments - KDG memes (@justkdgthings) on Instagram: "amikor egy verset olvasol egy beabszintozott költőtől, ezért minél jobban kicsavarod, hogy amúgy..."

 

Ilyen egyszerű! 

 

a tanár, aki mindig a szeme alatt hordja az univerzumot. ((csak csekkoljátok, jó?)) shoutout a 10.c-nek, sok sikert a holnapi első bioszhoz és jó felelést. post credit: @ambrus.mark #kdg #bestschool #bestteacher #biosz #föci #felelés

492 Likes, 6 Comments - KDG memes (@justkdgthings) on Instagram: "a tanár, aki mindig a szeme alatt hordja az univerzumot. ((csak csekkoljátok, jó?)) shoutout a..."

 

@horvathlilii küldte, így ebédidőre ki is tesszük. ugyanitt gyűjtésszervezés @salty_puding szálkásításához. jóétvágyat és boldog ebédet. #cut #fitness #öntöde #kdg #büfé

234 Likes, 10 Comments - KDG memes (@justkdgthings) on Instagram: "@horvathlilii küldte, így ebédidőre ki is tesszük. ugyanitt gyűjtésszervezés @salty_puding..."

 

Bár sok poént csak maguk a diákok érthetnek, azért van jópár, amin én is nagyon jól szórakoztam. Lehet lájkolni! 

 

késve születik a neptun foggyos kistestvére #neptun #krétanapló #mozanapló #kdg #bestschool

186 Likes, 0 Comments - KDG memes (@justkdgthings) on Instagram: "késve születik a neptun foggyos kistestvére #neptun #krétanapló #mozanapló #kdg #bestschool"

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás