Fotó: MTI / Kovács Tamás

M. Richárd megajándékozta magát: 41 milliós luxuskocsival bővítette többszáz autóból álló gyűjteményét

VPP
2019. április 11. csütörtök, 11:22
"Sanyarú" sorsa van a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottjának. Nem elég, hogy szabadlábon védekezhet, még luxuscikkekkel is elhalmozza magát.

 

A Blikken jelent meg a hír, miszerint M. Richárdnak több száz darabos luxusautó-flottája van, melyet most újabb "tragaccsal" bővített, egészen pontosan egy kb. 41 millió forintos (extrák nélkül ennyi) Mercedes-AMG GT-vel, melyet saját autószalonjukból szerzett be. Kár, hogy szegény pára most egyik autóját sem élvezheti, hisz 2017-ben, a Dózsa György úton történt, két ember életébe kerülő baleset után bevonták a jogosítványát, így sajnos kénytelen sofőrje vagy a barátai segítségét igénybe venni. 

 

– Még le kell tennem a vizsgákat, hogy visszakapjam a jogosítványomat. Persze, az is lehet, hogy a bíróság eltilt a vezetéstől. Bár több száz autónk van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni addig is. – nyilatkozott sanyarú sorsáról "hősünk" a lapnak.

 

Richárdot (bár beismerte bűnösségét) szívműtéte miatt engedték ki az előzetesből, április elejétől pedig a bíróság megszüntette a letartóztatását, bűnügyi felügyelet alá helyezték, szabadlábon védekezhet. A műtét óta a Rókus kórházban áll kezelés alatt, de most - mivel állapota stagnál - hazaengedték néhány órára, hogy meg tudja csodálni új csodaautóját. 

 

Állítása szerint most mellékvese-elégtelenséget is felfedeztek nála, mely a doppingszerek szedése miatt alakulhatott ki.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás