Fotó: Vágvölgyi Bálint

LMP: Aki a Fideszre szavaz az EP-választáson, az a német multikat támogatja

Farkas Bazsi
2019. április 12. péntek, 19:57
A párt azt mondja, egy felmérés szerint a magyarok 62% részesíti előnyben a természetvédelmet, a gazdasági haszonszerzéssel szemben.

Utca fórumot és sajtótájékoztatót tartott ma Szombathelyen, a Fő téren az LMP. 

 

 

Németh Ákos a párt Vas Megyei elnöke azzal kezdett, hogy aki az EP-választáson a Fideszre szavaz, az a német multikat támogatja, ám nekik egy sokkal jobb alternatívájuk van, még pedig Vágó Gábor a párt listavezetője, akinek egyik fő célkitűzése a globális felmelegedés elleni harc.

 

 

Vágó Gábor azzal folytatta, hogy nemrég bebizonyosodott, hogy a német autógyárak karteleztek és közös erőfeszítéssel tettek azért, hogy 10 éven át ne kelljen a káros anyag kibocsátást csökkenteni, ezzel átverte a fogyasztókat. Ez is azt mutatja, hogy a gazdasági szereplők többsége semmit sem tenne azért, hogy tisztább levegő, egészséges környezet legyen az Európai Unióban. Vágó szerint véget kell vetni a környezetet kizsákmányoló rendszernek. A magyarok többségének a természetvédelem fontosabb, mint a pillanatnyi gazdasági haszonszerzés, ezt egy a közelmúltban megjelent közvélemény kutatás támasztja alá.

 

 

A magyarok 62% részesíti előnyben a természetvédelmet, a gazdasági haszonszerzéssel szemben.


Meg kell állítani a faírtásokat és csökkenteni kell a műanyag kibocsátást - zárta szavait a politikus. 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás