László Győző olyan ötletet dobott be, ami nem csak a Derkovitson élőknek fog tetszeni

BZ
2018. szeptember 12. szerda, 10:33
Annyira kézenfekvő, hogy az a meglepő, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe.

Czeglédy Csaba megüresedett választókörzetében októberben időközi választás lesz. Két jelölt indul, a fideszes Melega Miklós, valamint az ellenzéki összefogás civil jelöltje, László Győző.

 

Javában zajlik a kampány, volt, hogy egymástól néhány méternyire gyűjtött támogatókat a két jelölt, de az is megtörtént már, hogy a baloldal korábbi Fidesz által leszavazott javaslatait dobta be kampányötletként a fideszes jelölt.

 

Ma László Győző, és a Derkovits városrész két megválasztott képviselője, Horváth Soma és Kopcsándi József a Domusnál tartott rövid sajtótájékoztatót, ahol új javaslattal álltak elő.

 

Fotó: Vágvölgyi Bálint

 

László Győző már korábban is többször beszélt a Derkovits Szíve programról, ami többek között a Domus és környékének felvirágoztatását tűzte ki célul. Legújabb javaslatát is ehhez kapcsolódóan jelentette be:

 

Azt szeretné, ha a Domusnál kormányablak nyílna, valamint a városi közszolgáltatók (pl. Vasivíz, Távhő) is ügyfélszolgálatokat létesítenének.

 

Több mint tízezren laknak a környéken, de a közeli Oladot és Kámont beleszámítva még ennél is több embert érint a lakótelepi városközpont működése. László Győző elmondta, mivel sok idős ember él a környéken, nekik különösen fontos lenne, hogy otthonukhoz közel intézhessék ügyeiket.

 

A jelölt azt is elmondta, fontosnak tartja az aktív kapcsolatot a választókkal. A kampány során folyamatosan járja a lakótelepet, sokat beszél a Derkovitson élőkkel, eddig mindenkitől pozitív visszajelzés érkezett a javaslatra.

 

Fotó: Vágvölgyi Bálint

 

A megvalósításra még várni kell, de a sajtótájékoztatón megjelent Kopcsándi József és Horváth Soma is támogatásukról biztosították. Kopcsándi József úgy fogalmazott: együtt komolyabb lobbierejük van, a tárgyalások során egységet képviselnének.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás