Fotó: Jávor Benedek Facebook-oldala

Kővel dobták be egy EP-képviselő ablakát, miután szarral kenték össze a postaládáját

BZ
2018. október 9. kedd, 18:43
Barátilag kéri Orbán Viktor, hogy segítsen megoldani a helyzetet.

Jávor Benedek a Facebookon osztotta meg tapasztalatait. Mint írta, korábban is kapott már fenyegető üzeneteket otthonába, azokat igyekezett a gyermekeitől távol tartani. Az utóbbi időben viszont fokozatosan szintet léptek.

 

Előfordult, hogy emberi fekáliát öntöttek az irodai postaládájába, vagy azzal kenték be az ablakát.

 

Ma az elkövetők újabb szintet léptek, kővel dobták be az ablakát. Az eset során nem sérült meg senki, de ez inkább a szerencsén múlt.

 

Jávor Benedek szerint ez valójában nem róla szól:

 

"Annál sokkal nagyobb a baj. Akkora, hogy nagyon-nagyon szeretném barátilag megkérni Orbán Viktort, Gulyás Gergelyt, Rogán Antalt meg a többieket, hogy nagyon alaposan gondolják át, hogy pontosan meddig szeretnék elvinni ezeket az embereket? Azokat, akik fekáliát gyűjtögetnek, azt bepakolják valamibe, elvándorolnak valahova a városba, és ott szétkenik egy ablakon, csak azért, mert amögött az ablak mögött egy olyan embernek a munkatársai dolgoznak, akivel politikailag nem értenek egyet? És utána elégedetten hazamennek?"

 

Az Párbeszéd EP-képviselője azt írja, nem ijed meg, de természetesen rendőrségi feljelentést tesz. Dühösen további kérdéseket tesz fel:

 

"Kedves Orbán Viktor, és a többiek! Mit szeretnétek, mit, vagy kit dobjanak meg legközelebb? Mit, vagy kit akasszanak a jövő héten? Mekkora tömeg nyomuljon be képviselők családi házába? És ott meddig menjenek? A kertig? Az előszobáig? Vagy a gyerekszobát is keressék fel?"

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás