Vajna Tímea könnyek közt vallotta: Beveszem az altatót és a nyugtatót és kiütöm magam

ugytudjuk.hu 2019-07-30 07:29:00
Gönczi Gábor még azt is megkérdezte, lefeküdtek-e egymással.

"Exkluzív", "megdöbbentő": így jellemezte Marsi Anikó a riportot, amit Vajna Tímea adott most először, fél évvel Andy Vajna halála után a TV 2 Tények Plusz műsorában. A műsorban Vajna özvegye könnyeivel küszködve, elcsukló hangon mesélt Gönczi Gábornak férje halála előtti időszakáról és arról, hogyan dolgozza fel a veszteséget.

"Nem biztos, hogy lesz még egy férfi, aki ennyire szeret." 

Timi szerint annak ellenére, hogy mindenki egy kirakatházasságnak nézte a kapcsolatukat, valójában tiszta érzelmek voltak és úgy érzi, tisztességesen is temette el Andyt. Elárulta: aludni a legrosszabb, csak úgy tud lefeküdni, ha altatókkal és nyugtatókkal üti ki magát.

Megtudhattuk, hogy Andy Vajna mindig lótuszülésben ült a kanapén, ahol megvolt a helye, amire azóta sem ültet senkit Timi. Cuccai érintetlenek, közös házassági albumukba bele sem bírt nézni férje halála után, nem úgy Gönczi, aki a könyvet kinyitva elájult a gyönyörtől, pedig véletlenül két, sima fekete lap tárult csak elé. Gyorsan lapozott is egyet.

Egy közös munka során találkoztak, Timi hostessekkel érkezett Vajna belvárosi éttermébe és rögtön megtetszett későbbi férjének, így egyre többször találkoztak. Egy közös római vakáció után végül megkérte a lány kezét, aki a házasságra kifejezetten nehezen vette magát, háromszor is visszaadta Andynek a gyémántgyűrűt, végül nagymamái, akik "szó szerint szerelmesek voltak Andybe", rábeszélték az esküvőbe.

Az özvegy arról is beszélt, hogy mivel most anyagilag nagyon rossz helyzetben van, egy zongorát is el kellett adnia. Eladta a házi mozijuk kivetítőjét is.

Vajna élete utolsó időszakában a cukorbetegsége miatt alig bírt már menni, nem érezte az idegeket a lábában. A végén a filmes szobából a konyháig bírt már csak elmenni, pedig csupán pár lépésnyire van a kettő egymástól.

Megismerhettük a ház macskanappaliját. Timi elmondta, hogy Chanel cicájának már csak egy veséje van, többféle ennivalót is kap. Csak a macskák tartják a lelket benne, Chanellal is alszik "kéz a kézben.

"Ha őt is elveszítem, akkor aztán tényleg tönkremegyek"

Timi Andy öltönyeit is szeretné odaadni valakinek, de mivel a férfi illata és monogramja is benne van a ruhadarabokban, ezért nem lesz egyszerű feladat.

Ezután jön a váratlan fordulat, Gönczi Gábor ugyanis Timinek felteszi a kérdést:

Volt-e köztetek férfi-nő kapcsolat?

Volt. Gyereket is akartak, februárban akartak beültetést végezni. Andy nagyon szeretett volna esküvő után babát, de Timi inkább utazgatni, magát és üzleteit akarta építgetni, nem állt még készen. Mikor aztán ő is elhatározta magát a gyerekvállalásra, már késő volt. Épp Franciaországban tartózkodott, mikor délelőtt 10-kor felhívták a gyászhírrel. Timi azt is elmondta, férfje két másodpercen belül vesztette el az eszméletét és egyből a földre zuhant.

Végezetül Vajna Tímea elmondta: komolya anyagi problémái, hitelei miatt két esélye van: vagy a házban marad vagy az utcára kerül. Úgy volt, hogy rögtön jön a riport folytatása is, kétszer fel is konferálták, aztán végül mégis arra jutottak, hogy majd ma folytatják a szívszorító vallomást, melyben az özvegy pénzügyi drámája lesz kifejtve. 

Képtelen feldolgozni Andy halálát / Tények.hu videó

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Vajna Tímea. Andy Vajna özvegye a férje halála óta eltelt fél évben most először nyilatkozik. Gönczi Gábor kollégámat és stábját beengedte a közös otthonukba, és miközben a stábot körbevezette a házban, mesélt Andyről, kapcsolatukról és a veszteségről.

Szólj hozzá!

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.