Fotó: Ugytudjuk.hu

Kerekezd körbe Los Angelest a szombathelyi Kossuth Lajos utcából és formáld közben az alakod

Jutányos Áron
2018. október 12. péntek, 12:15
De ha inkább Olaszországba vágynál, akkor választhatod Velencét is.

Nem mindennapi alakformáló stúdió nyílt Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában. A Perfectline olyan futurisztikus infragépekkel van felszerelve, amikben fekve, tekerve fogyhatnak a vendégek. Az unalmas egy helyben tekerésnek pedig már vége. Az InfraShapek, vagyis a fekvőbiciklik monitorán keresztül különböző nagyvárosokban érezhetjük magunkat, így akár Los Angeles, Velence, Chicago, Costa Rica vagy Buenos Aires utcáin tekerhetünk végig virtuálisan és közben csak úgy olvad le rólunk a felesleg. De ha sokkal inkább a természetbe vágynánk, akkor relaxáló erdőben vagy vízparton is tekerhetünk.

 

 

Az  InfraShapen pedig nem csak azt tudjuk megválasztani, hogy éppen virtuálisan merre kerekezünk, de azt is, hogy a gép kövesse az terepviszonyokat, vagy éppen bivalyerősre állítva dolgoztassuk meg a combunkat és közben fogyunk és méregtelenítsünk. A vákummasszázs erősségét és az infra hőmérsékletét mind, mind a saját kedvünkre tudjuk állítani. Attól pedig nem kell tartani, hogy a narancsbőr elleni csatát is rendre nyerő InraShape folyton foglalt lenne, mert a Perfectline egyből két gépet állított csatasorba.  

 

 

Ha pedig végig értünk Los Angelesen akkor a hely magas minőségét mutatva ugyanabban a helyiségben kialakított zuhanyzóban frissíthetjük fel magunkat. Az egyik fő szempont volt ugyanis az üzlet kialakításánál, hogy a vendégek privát tere egy komfortos és egyben intim helyiség is legyen. A gép, az öltöző és a zuhanyzó is egy helyiségben kapott helyet, az elfáradt és megizzadt vendéget így senki sem zavarja a felfrissülésben.

 

 

De mi is az az InfraShape? 

 

Mindamellett, hogy modern városnéző eszköz, egy nagyon hatékony zsírégető fekvőbicikli, amelyben vákuummasszázs, infrafény és kollagén lámpák is vannak. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a bicikliket azok is használhatják, akik komoly súlytöbblettel bírnak, a fekvő pozícióban ugyanis nem terhelik meg az izületeket, a biciklin pedig olyan nehézségi fokozatot állítanak, amilyen jól esik 

 

 

A Perfectline komoly figyelmet fordít arra, hogy a vendégek exkluzív környezetben szépülhessenek. A mosolyod is kipofozzák, na nem úgy, hanem olyan fogfehérítő eljárással, ami nem károsítja a fogfelületét és akár többször is megismételhető. A lányok ajkai pedig a tűszúrás mentes, lámpás ajakfeltöltéstől lehetnek igazán dúsak. 

 

 

Itt teljes a szolgáltatás. Nem divat már a pamacs sehol, ezt jól tudják a Perfectline szakemberi is, így Just wax termékekkel dolgozva szabadítanak meg nőket és férfiakat is egyaránt a szőrszálaktól. Az intim gyantát pedig egy direkt erre a célra kifejlesztett flexibilis wax-szal végzik el. Itt nem lesznek néma sikolyok a csupaszság oltárán. 

 

 

A Facebook-oldalért kattints ide!

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás