Fotó: Ugytudjuk.hu
Jutányos Áron
2018. október 12. péntek, 12:15
De ha inkább Olaszországba vágynál, akkor választhatod Velencét is.

Nem mindennapi alakformáló stúdió nyílt Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában. A Perfectline olyan futurisztikus infragépekkel van felszerelve, amikben fekve, tekerve fogyhatnak a vendégek. Az unalmas egy helyben tekerésnek pedig már vége. Az InfraShapek, vagyis a fekvőbiciklik monitorán keresztül különböző nagyvárosokban érezhetjük magunkat, így akár Los Angeles, Velence, Chicago, Costa Rica vagy Buenos Aires utcáin tekerhetünk végig virtuálisan és közben csak úgy olvad le rólunk a felesleg. De ha sokkal inkább a természetbe vágynánk, akkor relaxáló erdőben vagy vízparton is tekerhetünk.

 

 

Az  InfraShapen pedig nem csak azt tudjuk megválasztani, hogy éppen virtuálisan merre kerekezünk, de azt is, hogy a gép kövesse az terepviszonyokat, vagy éppen bivalyerősre állítva dolgoztassuk meg a combunkat és közben fogyunk és méregtelenítsünk. A vákummasszázs erősségét és az infra hőmérsékletét mind, mind a saját kedvünkre tudjuk állítani. Attól pedig nem kell tartani, hogy a narancsbőr elleni csatát is rendre nyerő InraShape folyton foglalt lenne, mert a Perfectline egyből két gépet állított csatasorba.  

 

 

Ha pedig végig értünk Los Angelesen akkor a hely magas minőségét mutatva ugyanabban a helyiségben kialakított zuhanyzóban frissíthetjük fel magunkat. Az egyik fő szempont volt ugyanis az üzlet kialakításánál, hogy a vendégek privát tere egy komfortos és egyben intim helyiség is legyen. A gép, az öltöző és a zuhanyzó is egy helyiségben kapott helyet, az elfáradt és megizzadt vendéget így senki sem zavarja a felfrissülésben.

 

 

De mi is az az InfraShape? 

 

Mindamellett, hogy modern városnéző eszköz, egy nagyon hatékony zsírégető fekvőbicikli, amelyben vákuummasszázs, infrafény és kollagén lámpák is vannak. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a bicikliket azok is használhatják, akik komoly súlytöbblettel bírnak, a fekvő pozícióban ugyanis nem terhelik meg az izületeket, a biciklin pedig olyan nehézségi fokozatot állítanak, amilyen jól esik 

 

 

A Perfectline komoly figyelmet fordít arra, hogy a vendégek exkluzív környezetben szépülhessenek. A mosolyod is kipofozzák, na nem úgy, hanem olyan fogfehérítő eljárással, ami nem károsítja a fogfelületét és akár többször is megismételhető. A lányok ajkai pedig a tűszúrás mentes, lámpás ajakfeltöltéstől lehetnek igazán dúsak. 

 

 

Itt teljes a szolgáltatás. Nem divat már a pamacs sehol, ezt jól tudják a Perfectline szakemberi is, így Just wax termékekkel dolgozva szabadítanak meg nőket és férfiakat is egyaránt a szőrszálaktól. Az intim gyantát pedig egy direkt erre a célra kifejlesztett flexibilis wax-szal végzik el. Itt nem lesznek néma sikolyok a csupaszság oltárán. 

 

 

A Facebook-oldalért kattints ide!

 

comments powered by Disqus

Ezzel talán boldogabb lesz a karácsony.

Van pályafűtés, de gondot okoz, hogy traktorral nem lehet a gyepre hajtani.

Van pályafűtés, de gondot okoz, hogy traktorral nem lehet a gyepre hajtani.

Kigyulladt egy családi ház.

És a szél még az útra is hordhatja.

Árokba borult egy autó Gersekarát és Vasvár között.

Két mentős, egy mentőautó, rengeteg karácsonyi dal.

Előtte 15 percig várt, hogy sorra kerüljön.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa pénteken szólította fel a köztársasági elnököt, hogy ne írja alá.

Budai Gyula ma reggel a Mokkában maga mesélte el, micsoda komoly volt a helyzet. 

Isten éltesse Joli nénit!

Két autóst csíptek el a rendőrök.

Milyen érdekes, hogy a szerdai “rabszolgatörvény” megszavazása után dobták le a nyugdíjemelés bombát.

Sál, sapka, szánkó, hólapát. 

Meg is jutalmazták őket a kemény munkáért.

Twitter megosztás Google+ megosztás