2018. október 18. csütörtök, 07:44

"Csak bízni tudok abban, hogy az egészségi állapotom novemberre megengedi majd, hogy visszatérjek a közönség elé" - mondta a Hot magazinnak Törőcsik Mari. A nemzet színésze régóta betegeskedik, szeptemberben ismét kórházba került, mert legyengült a szervezete.

 

Novemberben a Nemzeti Színház színpadán térne vissza, a Galilei című darabban. Bodrogi Gyula is nyilatkozott a lapnak, aki telefonon tartja a kapcsolatot Törőcsik Marival. Bodrogi azt mondja, hogy Törőcsik mindig fél, hogy hosszú időre tartják kórházban. Most nem így történt, szeptember óta már hazamehetett a velemi otthonába, a színész szerint ott jobban gyógyul. Törőcsiket azonban otthon is sem hagyják magára, egy ápoló 24 órában vigyáz rá.

 

(via Blikk)

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás