Igor és Simon Szombathely legfiatalabb ikerpárja

Varga Mátyás 2020-04-07 14:38:00
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Tóth Dániel és Komáromi Zsuzsanna fia: Dániel, Horváth Ákos és Abért Judit fiai: Igor és és Simon (ikrek), Tóth Kálmán Tibor és Hoffer Patrícia leánya: Anna, Vizsy István és Mozsolics Barbara fia: Marcell, Németh Miklós és Baldauf Hajnalka fia: Miklós Zalán, Ivacska Sándor és Pál Éva leánya: Izabell, Vidos László és Farkas Ilona Katalin leánya: Leila Zsuzsanna, Szihay György Balázs és Gáncs Laura fia: Csanád, Tóth András és Dányi Magdolna leánya: Flóra Léna, Fekete Attila és Szita Viola leánya: Linda, Lasics László és Kiss Zita leánya: Lilla, Szabó Lajos és Pfeiffer Viktória leánya: Maja, Bakó Balázs és Bauxberger Kinga leánya: Lilien, Verhás Gergő és Kövesdi Nikoletta fia: Bálint, Szalay András és Vinnai Viktória fia: Nimród, Kukor Dániel Miklós és Horváth Martina Mária fia: Zétény Miklós, Szélesi István Ádám és Váradi Sára leánya: Lili Anna, Kovács Dániel Zsolt és Iszak Klaudia Szilvia fia: Noel Dániel, Bokor Dávid Péter és Illés Vivien fia: Olivér, dr. Gábriel Mátyás András és Lukács Tímea fia: Márk, Baranyai Dávid és Máté Alexandra leánya: Szofi, Ress András és Sebestyén Katalin leánya: Mira, Horváth Gyula és Orsós Ilona Leánya: Lara, Lanschek Patrik és Baranyai Katalin leánya: Adél, Kaibinger Gábor és Csepregi Krisztina leánya: Leila Rozália, dr. Szabó Gergely László és dr. Győri Vanda fia: Levente, Kőszegfalvi Attila és Sásdi Krisztina fia: Botond, 

 


HÁZASSÁG:

Szabó Ferenc és Kovács Annamária, Kis József Péter és Sziffer Ágnes Gyöngyvér, Pataki Roland és Kovács Anikó, Kovács Richárd és Farkasdi Vivien

 


HALÁLESET: 
 
Péntek Lászlóné Kiss Erzsébet, Mesics Géza, Bakucz István Jánosné Bónya Tünde, Dobribán Józsefné Indrikó Margit Györgyi, Simon Józsefné Rudovics Klára, Antal György, Varga Károly Imre, Böndicz Imréné Orsós Ibolya, Szabó István János, Baumgartner Tiborné Vörös Rozália Katalin, Oláh Lászlóné Molnár Matild, Németh László, Bókkon Lajos, Geosits Antal, Dedics István, Kerék Sándorné Németh Mária, Czupor Ferenc, Kebelei István, Németh Vilmosné Strenner Margit, Szalai Miklós Jenő, Horváth Lajosné Kosztolánczi Anna, Horváth Vincéné Farkas Etel, Katona Kálmán, Varga László, László Józsefné Kossa Mária, Éger László, Beke Lajosné Bódi Ildikó, Bende Jánosné Horváth Ilona, Sebestyén József, Szabó Lajosné Horváth Anna, Hodvogner Erzsébet Ilona, Gömbös Ferencné Horváth Jolán Ida, 

Szólj hozzá!

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.