Horváth Gábor, a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje szerint jelölő pártja ellopja a közpénzt

Farkas Bazsi 2019-09-06 06:38:00
Gyűlölet, uralkodás, megosztottság - ilyen a politika a Jobbikból kiebrudalt jelölt szerint.

Július közepén mutatta be jelöltjeit Szombathelyen a Fidesz. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a polgármesterjelölt Balázsy Péter sok új és fiatal arcot hoz majd be a 14 képviselőjelölt közé, ez elmaradt és végül a párt választókerületi elnöke, az amúgy országgyűlési képviselő Hende Csaba akarata érvényesült. Így aztán nem egy érdekes arccal találkozhattak a választók.

A leszerepeltek

Itt van mindjárt három olyan név, akik a 2014-es választáson kikaptak az egyéni körzetükben. A három közül egy, Horváth Csaba aztán nem is került be a testületbe, ám mivel januárban a Molnár-ügy kapcsán az általa vezetett egyesület lelkesen írogatott leveket azzal, hogy az alpolgármester elárulta a keresztény, konzervatív értékeket, valószínű jutalomból most megcsillantották, hogy akár képviselő is lehet. 


A Lake Placid botrányt eltussolni akaró, és az öt éves ciklus alatt 2 millió 200 ezer forintot elutazó Lendvai Ferenc, és Rettegi Attila listáról jutott be a közgyűlésbe. Melega Miklós pedig a 2018-as időközi választáson maradt alul a már akkor összefogott ellenzék jelöltjével, László Győzővel szemben. 

Minden nap a parizer végét kapja

Ezt Melega Miklósról írta jelölttásra Janzsó Zoltán, aki úgy látszik eléggé felpaprikázta magát azon, hogy Melega kikapott az időközi választáson. Janzsó így írt:

“..egy színtelen szagtalan, testnevelésből felmentett emberrel nem lehet választást nyerni, aki minden nap a parizer végét kapja a boltban.”

Összetartó egy csapat.

A Falco utáló

Nagy bajban lehetett a szombathelyi Fidesz, ha Hende olyan embert is maga mellé választott, aki: 

Egyszer már leszerepelt, mint Egyházashollós polgármestere, ahol nem csak, hogy nem végezte a dolgát, de annyira ellehetetlenítette a falu működését, hogy a helybeliek szó szerint elüldözték.

Annyira utálja a szombathelyieknek oly’ fontos Falco kosárlabda csapatot, hogy nem egyszer hangoztatta, hogy ha tehetné pénzt vonna el a sárga-feketéktől, hogy kiegyenlített legyen a párharc közte, és az ő kedvenc csapata között.

Aki szerint a Fidesz lopja a közpénzt 

Horváth Gábor Kámon-Herény városrészben él, a helyiek csak “Matávos” ként emlegetik. Horváth politikai pályáját a Jobbikban kezdte, aztán az etikai bizottság 2011-ben kizárta a pártból. Azon felül, hogy Horváth szélsőjobboldali megnyilvánulásoktól sem volt mentes, ami az akkori Jobbikban is sokaknál kiverte a biztosítékot, még pártját is el akarta árulni. A bizottság azért zárta ki, mert, folyamatosan belső információkat szivárogtatott ki a Fidesznek. 

Aztán Horváth valószínű csalódhatott a Fideszben ugyanis egy tavalyi, a választások napján készült Facebook-posztjában azt írja, hogy teljesen mindegy melyik pártra voksolnak a választók a győztes úgyis lopja a közpénzt. Tehát Horváth most éppen annak a pártnak próbál meg helyi mandátumot szerezni amelyik, állítása szerint, másfél éve lopja az adófizetők által befizetett közvagyont. 

Üdvözli a vandálokat

Végül még említést érdemel Sátory Károly, aki egyébként polgári foglalkozását tekintve egyházi iskola igazgató és, aki többször nemtetszését fejezte ki azzal a buszmegállóval szemben, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épített a Víztorony mellé. Sátory addig mondta, hogy neki nem tetszik és, hogy el kéne bontani, amíg egy reggel vandálok el nem bontották azt. 

Sátory erre üdvözölte a lelkes civilek munkáját

Szólj hozzá!

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.