Hihetetlenül menő Stranger Thing-es készletet dob piacra a LEGO

ugytudjuk.hu
2019. május 15. szerda, 18:30
A sorozat rajongói imádni fogják.

A LEGO a Netflixszel együttműködve egy új szettjét dob piacra, a LEGO Stranger Things: The Upside Down-t. A készletben egyszerre lehet megépíthetni a mi világunkat és a Tótágast (Upside Down).

 

A szett 2. 287 elemből áll, és a 8 minifigurát tartalmaz, a főbb szereplők mellett a sorozatból jól ismert szörnyet, a Demogorgont is. A kockákból Byersék igazi világban létező házát, és annak a másik dimenziós verzióját lehet megépíteni. Természetesen a sorozatból vett rengeteg apró részletet és rejtett utalást is tartalmaz a szett - például bevilágítható ábécé fal, a rendőrfőnök autója vagy Will poszterei a szobában.

 

Így néz ki teljesen felépítve:

 

Stranger Things Lego

 

És egy ilyen király kisfilmet is csináltak hozzá:

 

LEGO Stranger Things: The Upside Down Set | Designer Video

LEGO Stranger Things is here! What do you think? Let us know in the comments! See below for the full set description. Subscribe for awesome new LEGO videos every day! https://goo.gl/xFsBuQ Our new merch store with exclusive LEGO shirt designs: http://BTBmerch.com WWII in LEGO: http://bit.ly/2KoyGaQ Star Wars in LEGO: http://bit.ly/2KcBqeB Amazing LEGO castles: http://bit.ly/2NrbIAH --------- 75810 The Upside Down Ages 16+.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás