Fotó: Vágvölgyi Bálint

Hatalmas meglepetést kapott a szombathelyi YouTuber, RandomLevi

Vágvölgyi Bálint
2018. november 5. hétfő, 20:44

“Ments Életet” Közhasznú Alapítvány Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát programjának keretein belül súlyosan beteg gyerekek titkos vágyait, álmait valósítják meg, melyekkel egy kis fényt visznek a betegség elleni küzdelemben töltött hétköznapokba.

 

A szombathelyi youtuber, RandomLevi - Kovács Levente - anyukája három éve kereste meg az alapítványt. Ahogy levelében írta, a Leventénél diagnosztizált betegség miatt teljesen megváltozott az életük, az örökmozgó focistából lett egy otthon ülő kölyök, viszont szerencsére új hobbit talált magának, és vlogger lett.

 

 

Nem kevés idő telt el tehát a kapcsolatfelvétel és az adományozás között, Levi azóta a Művészeti Szakgimnázium tanulója lett, másodéves mozgókép- és animáció-készítő szakos diák. Ma kora este a Király Sportcentrumban család, barátok, az alapítvány képviselői és a felajánlók társaságában adták át azt a fényképezőgépet, ami Levi álma volt és amit a szakmai munkájában tud majd a jövőben használni. Ezen kívül évekkel ezelőtti kívánságának megfelelően, személyesen is találkozhatott focista példaképével, Király Gáborral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás