VIDEÓ - Haladás-gólt választottak az előző forduló legszebb találatának

Vágvölgyi Bálint
2018. december 5. szerda, 17:51
Ráadásul egy pontot ért a csapatnak.

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában kiesési rangadót rendeztek Szombathelyen, a Haladás a DVTK-t fogadta. A vendégek Hasani révén szereztek vezetést, a Hali viszonylag rövid időn belül tudott egyenlíteni. Gaál Bálint szabadrúgása után a zöld-fehérek ukrán légiósa, Yuriy Habovda talált a kapuba. Az Magyar Labdarúgó Szövetség az előző forduló góljai közül ezt választotta a legszebbnek.

 

MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

A Haladás számára pontot ért Habovda találata a DVTK ellen, amit az OTP Bank Liga 16. fordulójában a legszebbnek választottunk. Böde Dániel hatalmas gólja a Paks ellen a második, de a harmadik...


A meccs után Habovda megható üzenettel fordult a szurkolókhoz és a szélesebb magyar közvéleményhez: Imádkozz Ukrajnáért! - állt a játékos meze alá vett trikóján, ezzel utalva a kiéleződött konfliktusra Ukrajna és Oroszország között.

 

Szívszorítóan kéri a Hali gólszerzője, hogy segítsenek országán

A szombati, döntetlennel végződő kiesési rangadón a Haladás egyenlítő gólját szerző ukrán Yuriy Habovda megható üzenettel fordult a szurkolókhoz és a szélesebb magyar közvéleményhez. - állt a játékos meze alá vett trikón, amit a mérkőzés végén mutatott meg a gólszerző. Mint ismert, sosem látott mértékben kiéleződött a konfliktus Ukrajna és Oroszország között a Krím-félszigetnél.


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás