Ha a Szenzációs Négyes minden produkciója ilyen lenne, akkor ez lenne a szórakoztatás legfelső rétege

Farkas Bazsi 2018-10-08 10:53:00
Videón mutatjuk.

A prosztóság legalját is képes volt már megütni az RTL Klub vasárnap esténként jelentkező élő showja, a Szenzációs Négyes, de tegnap valami egészen furcsa dolog történt. 

Oszvald Marika mentette meg a Szenzációs Négyest a lebőgéstől

Új szórakoztató műsort mutatott be vasárnap este az RTL Klub, ez a Szenzációs Négyes. A show lényege, hogy négy csapat, az 50+, a 40-esek, a 30-asok és a 20-asok mérik össze tudásukat, de nem a lexikálist, hanem a produkciók belit.

Mielőtt erre kitérnék, csak gyorsan a műsor lényegéről. Eredetileg négy csapat volt, a 20-asok, a 30-asok, a 40-esek és az 50-esek. Ez utóbbi már kiesett a versenyből, így most már csak három csapat van. A csapatok különböző produkciókat mutatnak be, ezeket a zsűri pontozza és természetesen a közönség is küld sms-t meg szavazatot az applikáción keresztül, így az adások végére kialakul egy végső sorrend. Aki a legkevesebb pontot kapja az bizonyos időközönként kiesik a versenyből.

Azt azért lássuk be, hogy túlságosan sok produkció nem tévé-kompatibilis. Nem véletlenül bukott meg annak idején a Megasztár mintájára indított Megatánc. Ha jobban megnézzük, akkor az éneklésen kívül szinte semmi sem felel meg annak, hogy 2 vagy 3 percig lekösse a figyelmünket egy tévés vetélkedőben.

Bár a szerkesztők azért megpróbálnak mindenfélével előjönni,  azért a produkciók többségénél csak az énekhez lyukadunk ki. 

Így volt ez tegnap is, amikor azért becsúszott egy olyan produkció is, amire még a minőségibb szórakoztatásra vágyó kanapélakó is összecsettintette az ujjait, de talán még a bokáját is. 


Oláh Gergő nyomott le egy Kökény Attila számot, egy kicsit áthangszerelve, egy kicsit még csendesebbre véve az amúgy is lírai dalt. Abban eddig sem kételkedett senki, hogy Oláh Gergő tud énekelni, hisz nem véletlenül nyerte meg az X-Faktort, de most valami olyan pluszt adtak hozzá a jelen lévő zenészek, hogy totálisan felállt a kezemen a szőr. Eszméletlen produkció volt! Na ilyeneket kellene a rádióban tolni kedves szerkesztők, szerintem mindenkinek szebb lenne az élete. 


És ha már minőségi produkciók, bár kissé közhelyesre sikeredett, de mégis csak egyfajta új stílust hozott magával Szabó Simon és Nagy Alexandra produkciója. Egy árnyékszínházban mutatták meg, milyen is az elmúlás. A stúdióban még a folyton bohóckodó Lali könnyei is patakokban folytak. 


Az estét a 20-asok nyerték, a második csapat a 30-asok lettek, a harmadik helyen pedig a 40-es gárda végzett. Ez azt jelenti, ha továbbra így marad a felállás, akkor a jövő hétvégén a Hajdú Stevéknek kell majd búcsúznia. 


 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.