Fotó: Szenzációs Négyes Facebook-oldal

A prosztóság legalját is képes volt már megütni az RTL Klub vasárnap esténként jelentkező élő showja, a Szenzációs Négyes, de tegnap valami egészen furcsa dolog történt. 

 

Oszvald Marika mentette meg a Szenzációs Négyest a lebőgéstől

Új szórakoztató műsort mutatott be vasárnap este az RTL Klub, ez a Szenzációs Négyes. A show lényege, hogy négy csapat, az 50+, a 40-esek, a 30-asok és a 20-asok mérik össze tudásukat, de nem a lexikálist, hanem a produkciók belit.

 

Mielőtt erre kitérnék, csak gyorsan a műsor lényegéről. Eredetileg négy csapat volt, a 20-asok, a 30-asok, a 40-esek és az 50-esek. Ez utóbbi már kiesett a versenyből, így most már csak három csapat van. A csapatok különböző produkciókat mutatnak be, ezeket a zsűri pontozza és természetesen a közönség is küld sms-t meg szavazatot az applikáción keresztül, így az adások végére kialakul egy végső sorrend. Aki a legkevesebb pontot kapja az bizonyos időközönként kiesik a versenyből.

 

Azt azért lássuk be, hogy túlságosan sok produkció nem tévé-kompatibilis. Nem véletlenül bukott meg annak idején a Megasztár mintájára indított Megatánc. Ha jobban megnézzük, akkor az éneklésen kívül szinte semmi sem felel meg annak, hogy 2 vagy 3 percig lekösse a figyelmünket egy tévés vetélkedőben.

 

Bár a szerkesztők azért megpróbálnak mindenfélével előjönni,  azért a produkciók többségénél csak az énekhez lyukadunk ki. 

 

Így volt ez tegnap is, amikor azért becsúszott egy olyan produkció is, amire még a minőségibb szórakoztatásra vágyó kanapélakó is összecsettintette az ujjait, de talán még a bokáját is. 

 

 


Oláh Gergő nyomott le egy Kökény Attila számot, egy kicsit áthangszerelve, egy kicsit még csendesebbre véve az amúgy is lírai dalt. Abban eddig sem kételkedett senki, hogy Oláh Gergő tud énekelni, hisz nem véletlenül nyerte meg az X-Faktort, de most valami olyan pluszt adtak hozzá a jelen lévő zenészek, hogy totálisan felállt a kezemen a szőr. Eszméletlen produkció volt! Na ilyeneket kellene a rádióban tolni kedves szerkesztők, szerintem mindenkinek szebb lenne az élete. 

 

 


És ha már minőségi produkciók, bár kissé közhelyesre sikeredett, de mégis csak egyfajta új stílust hozott magával Szabó Simon és Nagy Alexandra produkciója. Egy árnyékszínházban mutatták meg, milyen is az elmúlás. A stúdióban még a folyton bohóckodó Lali könnyei is patakokban folytak. 


Az estét a 20-asok nyerték, a második csapat a 30-asok lettek, a harmadik helyen pedig a 40-es gárda végzett. Ez azt jelenti, ha továbbra így marad a felállás, akkor a jövő hétvégén a Hajdú Stevéknek kell majd búcsúznia. 


 

comments powered by Disqus

Budai Gyula ma reggel a Mokkában maga mesélte el, micsoda komoly volt a helyzet. 

Isten éltesse Joli nénit!

Két autóst csíptek el a rendőrök.

Milyen érdekes, hogy a szerdai “rabszolgatörvény” megszavazása után dobták le a nyugdíjemelés bombát.

Sál, sapka, szánkó, hólapát. 

Meg is jutalmazták őket a kemény munkáért.

Anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán az Országgyűlésben és a Parlament előtti téren - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A miniszter szerint szerdán kilenc rendőr sérült meg a demonstárció alatt.

A meggyilkolt papot idén májusban avatták boldoggá.

A Momentum Mozgalom szombathelyi szervezeti elnökének véleménye a rabszolgatörvény elfogadásáról.

Már csigaforgatónk és pásztorgémünk is van.

Az egyik idős asszony súlyosan megsérült.

Kövér László házelnök nagy büntetést ígért, de nem tudja teljesíteni.

Három jármű ütközött össze.

A vétkes kirepült az autójából, a vétlen autóban hárman is megsérültek.

A PornHub összeszedte, hogy milyen pornót néztek idén a legtöbbet.

Ezért túlóráztak kicsit a parlament előtt.

Twitter megosztás Google+ megosztás