Fotók - Családi nappal, koncertekkel hálálták meg az önkénteseknek a parkerdei szemétszedést

VPP
2019. május 20. hétfő, 14:19
Vetélkedőkkel és koncertekkel kedveskedtek az egybegyűlteknek.

Március 30-án a Tiszta Szombathelyi Parkerdőért Csoport által szervezett szemétszedésen rengeteg helyi önkéntes tisztította meg a városi Parkerdőt a temérdek mennyiségű hulladéktól. A szervező csapat a tavalyihoz hasonlóan idén is családi nappal köszönte meg a szombathelyiek áldozatos munkáját.

 

Annyira kiborultak az önkéntesek a parkerdei szemétszedésen, hogy többen is feljelentést akarnak tenni a SZOVA ellen - Videó!

VPP Az Erdei iskola úti hulladéklerakó telep környékén uralkodó borzalom sokakat zaklatott fel. Szombaton a Tiszta Szombathelyi Parkerdőért Csoport által szervezett szemétszedésen ismét rengeteg természetszerető szombathelyi gyűlt össze, hogy saját szabadidejüket feláldozva megtisztítsák a városi Parkerdőt a temérdek mennyiségű hulladéktól. Körülbelül 80 önkéntes 300 zsákot töltött meg illegálisan lerakott szeméttel.

 

A szombaton megtartott rendezvényen vidám családokkal telt meg a Parkerdei büfé kerthelyisége. Kicsiknek és nagyoknak is biztosítottak szórakozási lehetőséget, így senki nem unatkozott egy percig sem.

 

 

A gyerekeknek a szervezők egy nyolc állomásból álló feladatsort raktak össze, melyben többek közt volt kézműveskedés és állatos kvíz is.  Megismerhették a komposztálás fontosságát, tanulmányozhattak állat koponyákat és egy igazi méhésztől is tanulhattak a kíváncsi kicsik. A Fekete István Állatvédő Egyesület elhozta a gazdikereső kutyusaikat ésegy szuper kvízt is összeállítottak. Azok, akik végigcsinálták a feladatokat, oklevelet kaptak.

 


A rendezvény vége felé négy zenekar is szórakoztatta az egyébgyűlteket. ACanis Cara, a Feelgood, a River Runners és a Legend kiváló hangulatot biztosított és rendesen megtáncoltatta az egybegyűlteket. 

 


comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás