Fotó: aligator.hu

Fontos meccset nyertek a szombathelyi vízilabdások a Tatabánya ellen

ugytudjuk.hu
2019. május 19. vasárnap, 11:56
Két góllal volt jobb az AVUS.

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért való rájátszásának második mérkőzésén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) két góllal verte a Tatabányát.

 

Sokáig fej-fej mellett volt a két csapat, de végig az Aligátorok irányították a mérkőzést, a vendégek futottak az eredmény után. Az utolsó negyed egygólos szombathelyi vezetésről indult, amit sikerült még góllal növelni és már nem engedte ki kezéből a győzelmet az AVUS.

 

A két nyert mérkőzésig tartó párharc állása: 1-1. A minden eldöntő harmadik találkozót szerdán 17.30-kor rendezik Tatabányán - írja az AVUS honlapja.

 

AVUS-Tatabánya 10-8 (1-1, 0-0, 5-4, 4-3 ). – Szombathely, 200 néző, OB I-es vízilabda-mérkőzés, rájátszás a 11-12. helyért, második mérkőzés, vezette: Füzesi, Bereczki.

AVUS: HORVÁTH A. – Irmes 1, POLOVIC 3, Takács K., Kiss Cs., Baj, BASARA 3. Csere: Ekler B., Takács J., Juhász M., GARANCSY 2, Hajmási 1, Kurucz. Edző: Matajsz Márk.

Tatabánya: BARABÁS – KOLOZSI 3, Fazekas 2, Keresztúri, Kalanovics 1, Márkus, Máthé. Csere: Korbán 1, Katonás, Kuncz, Tamás, Hoppál, Szentesi 1. Edző: Zantleitner Tamás.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás