Fotó: Vágvölgyi Bálint
Vágvölgyi Bálint, Farkas Bazsi
2018. október 27. szombat, 21:14
Behúzta a Nagy Falco.

A Falco - ZTE örökrangadót rendezték szombat este Szombathelyen az Aréna Savariában. Ez az egyik találkozó a férfi kosárlabda NB1-ben, ahol garantáltan nem ásítoznak a nézők, a pályán és a nézőtéren is komoly csata folyik, na jó ez utóbbi leginkább csak szópárbaj.

 

 

Az első félidőben nagyon ráijesztettek a sárga-fekete drukkerekre a zalai kosarasok, a nagyszünetben ugyanis 1 pontos vendég előnnyel a táblán mentek sörért a szurkolók.

 

 

A második félidőben aztán már nagyon megtömték a Falcósok a kosarat, a vendégek leginkább csak futottak eredmény után. Szoros volt az eleje, a végén azonban kétség sem fért a hazaiak győzelméhez. 

 


 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 88–75 (17–19, 20–19, 29–18, 22–19)
Szombathely, Aréna Savaria, 3010 néző
V.: Cziffra Cs., Söjtöry T., Mészáros B. (dr. Fekete L.)

Falco: Curry 9/3, Norfleet 6, Váradi 12/6, Bruinsma 19/9, Reddic 16. Csere: Tóth 16, Balmazovics 10/6, Bíró -.

ZTE: Ware 25/15, Thompson 2, Gliebov 9/3, Szabó 12/6, Agafonov 16. Csere: Durázi 10/3, Papp -, Bagó -, Doktor 1, Gulyás -, Kis -.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás