ugytudjuk.hu
2018. október 6. szombat, 19:44
20 lett közte a végén.

A mellrák elleni kampány miatt rózsaszín zokniban játszottak a vendég szombathelyiek a Tiszaligetben. Norfleet hármasával indult a meccs, Benke kisvártatva egyenlített. Norfleetet elkapta a hév, az elején egy kicsit túlvállalta magát. Milosevics vezérletével 8-0-át futott a bajnok, aztán hamar 8-8 állt a táblán. Jött egy újabb 10-0, így cseppet sem volt meglepő, hogy a játékrész derekán 18-8-nál időt kért Okorn. Beállt a sérült Curry is, Balmazovics kosaraival zárkózott a Falco. Ötből öt triplát dobott be az első negyedben az Olaj. Norfleet középtávolija zárta az első felvonást (25-18), tudósít a BB1, kosaras szakportál.

 

Rowsey rontott a hazai triplamutatón, Milosevics viszont duplával növelte csapatának előnyét. A 13. percben, Balmazovics hármasával feljöttek háromra a vasiak (27-24). Aztán pillanatok alatt máris 35-24 állt a kijelzőn, újabb időt kért a Falco. Szétdobta a bajnok ellenfelét, Benke remekelt. Vojvoda ziccere a végén kimaradt, így 45-33 volt az állás a szünetben.

 

Andric kezéből kivarázsolták a labdát, a másik oldalon Bruinsma fordult le ellenfeléről, eredményesen. Az első félidőben Vojvodának nem ment a játék, a harmadik negyedben viszont nagyon iparkodott. Airington harmadik hármasával négy perc után már csaknem húsz volt közte (57-39). Ez csak idő kérdése volt, Tóth Ádám kosarával aztán már ez is meglett. Okorn magához hívta csapatát. Váradi a harmadik negyed végén, büntetőből szerezte meg első pontját. Az olló csak tovább nyílt, a záró tíz perc előtt 68-53 volt az állás.

 

Andric szerezte a hetvenedik szolnoki pontot. Az utolsó negyedet már csak le kellett játszani, ott már csak a számszerű végeredmény volt a kérdés. A címvédő Olaj teljesen megérdemelten és magabiztosan húzta be második találkozóját is, az ezüstérmes Falco viszont még nyeretlen, eddig mindkét idegenbeli fellépésén kikapott.

 

Szolnoki Olaj KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 88–68 (25–18, 20–15, 23–20, 20–15)
V.: Cziffra Cs., Söjtöry T., Minár L. (Várhalmi Zs.)

Szolnok: Airington 11/9, Vojvoda 12, Benke 14/9, Milosevics 22/12, Andric 8. Csere: Murphy 5/3, Rowsey 9/6, Kovács -, Tóth Á. 6.

Falco: Norfleet 14/6, Váradi 3, Balmazovics 13/9, Bruinsma 14, Reddic 13. Csere: Curry 5/3, Bíró -, Tóth N. 6.

comments powered by Disqus

Az MTVA székházához igyekeznek.

A hatos lottó eheti nyerőszámai.

Csak gyalog tudták megközelíteni a gyermekeket.

A magyarok számára véget ért a rövid pályás úszó-világbajnokság.

Több mint 1 millió családhoz érkezik korábban a támogatás.

Véget ért az RTL Klub zenei tehetségkutatója.

Az épület lakhatatlanná vált.

A címvédő Szolnok magabiztosan, 95-79-re győzte le a Körmendet a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.

Ezzel talán boldogabb lesz a karácsony.

Van pályafűtés, de gondot okoz, hogy traktorral nem lehet a gyepre hajtani.

Kigyulladt egy családi ház.

És a szél még az útra is hordhatja.

Árokba borult egy autó Gersekarát és Vasvár között.

Két mentős, egy mentőautó, rengeteg karácsonyi dal.

Előtte 15 percig várt, hogy sorra kerüljön.

Twitter megosztás Google+ megosztás