Fotó: Real Madrid
ugytudjuk.hu
2018. október 19. péntek, 15:40
Nem az első balhés ügye.

Újabb botrányba keveredett a Real Madrid francia csatára, Karim Benzema. A 30 éves támadót korábbi ügynöke, Leo D’Souza perelte be. Azzalvádoljal, hogy megpróbálta őt elrabolni - írja a Rangadó, a Mediapartot idézve.

 

Az ügynök állítása szerint október 7-én Párizsban egy bár közelében be akarták lökni ketten egy sötét furgonba, ő pedig felismerte, hogy Benzema barátai voltak. D’Souza szerint az elrablást Benzema rendelte el, aki ugyanabban a szállodában tartózkodott, ahova a két barátja is menekült az eset után. Állítólag 44 ezer fontnyi pénzösszeg miatt volt konfliktus a felek között, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok. Az emberrablás azért hiúsult meg, mert a bár közelében tartózkodó férfi segített az ügynöknek.

 

Benzema a közösségi oldalán már tagadta a vádakat, szerinte az egész hazugság. A Real Madrid sztárjának nem ez az első balhés ügye: 2015-ben őrizetbe vette a rendőrség, ugyanis azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena megzsarolásában. A játékost egy kompromittáló szexvideóval próbálták zsarolni és Valbuena egyértelműen Benzema ellen vallott.

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás