Fotó: Real Madrid

Emberrablással vádolják a Real Madrid sztárját

ugytudjuk.hu
2018. október 19. péntek, 15:40
Nem az első balhés ügye.

Újabb botrányba keveredett a Real Madrid francia csatára, Karim Benzema. A 30 éves támadót korábbi ügynöke, Leo D’Souza perelte be. Azzalvádoljal, hogy megpróbálta őt elrabolni - írja a Rangadó, a Mediapartot idézve.

 

Az ügynök állítása szerint október 7-én Párizsban egy bár közelében be akarták lökni ketten egy sötét furgonba, ő pedig felismerte, hogy Benzema barátai voltak. D’Souza szerint az elrablást Benzema rendelte el, aki ugyanabban a szállodában tartózkodott, ahova a két barátja is menekült az eset után. Állítólag 44 ezer fontnyi pénzösszeg miatt volt konfliktus a felek között, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok. Az emberrablás azért hiúsult meg, mert a bár közelében tartózkodó férfi segített az ügynöknek.

 

Benzema a közösségi oldalán már tagadta a vádakat, szerinte az egész hazugság. A Real Madrid sztárjának nem ez az első balhés ügye: 2015-ben őrizetbe vette a rendőrség, ugyanis azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena megzsarolásában. A játékost egy kompromittáló szexvideóval próbálták zsarolni és Valbuena egyértelműen Benzema ellen vallott.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás