Vágvölgyi Bálint
2018. november 6. kedd, 08:43
Otthon kaptak ki a több volt szombathelyivel felálló Veszprémtől.

Az NB I-es futsal bajnokság 8. fordulójában a Veszprém csapata látogatott Szombathelyre. A Veszprémben ott volt a nyáron épp Szombathelyről távozó Gyurcsányi Zsolt, Márkus Gábor, Bencsik Roland hármas is.

 

A nyugati rangadóra nagy volt az érdeklődés a Haladás-csarnokban. Szép számban látogattak ki a szurkolók, akik nagyon jó hangulatot teremtettek. A mérkőzés sajnos nem a szombathelyiek elképzelése szerint alakult, mert hamar, már a 20. másodpercben megszerezték a vezetést a vendégek. A zöld-fehérek végig futottak az eredmény után. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a Hali játékosai, de a nagyobbnál-nagyobb ziccerek is kimaradtak, köztük még egy 6 méteres is.

 

A mérkőzés végén vészkapussal rohamoztak a zöld-fehérek, de ez sem volt célravezető, sőt a veszprémiek ekkor tudták növelni előnyüket, így nagy arányban nyertek a Rohonci úton, ami azért nem tükrözi hűen a játék képét. A bajnokság még hosszú, lesz idő revánsot venni, olvasható a Haladás hivatalos oldalán.

 

Kútház Haladás VSE–FC Veszprém 2-6 (1-3)
Gól: Michel (12.), Mendes (32.), ill. Tar 3 (1., 14., 37.), Komáromi (10.), Tatai (30.), Dávid (38.)

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás