Rajka mellett történt a tragédia, a 25 éves nő ellen most emeltek vádat.

 

Egy bolgár család autózott németországi otthonukba az M15-ös autóúton, Rajka közelében. Az autót egy, a nyolcadik hónapjában lévő terhes nő vezette, mellette ült férje, hátul szülei és egy éves kisgyermeke.

 

A záróvonal ellenére előzni kezdett egy előtte haladó autóbuszt. Túl későn vette észre, hogy szemből egy teherautó érkezik, így egy hirtelen kormánymozdulattal megpróbált visszatérni saját sávjába, de az autó hátsó része a busznak ütközött.

 

 

Az autó a tetejére borult, azon többször átpördült, majd az út mellé csapódott.

 

A nő hátsó ülésen utazó szülei nem voltak becsatolva, kirepültek az autóból és olyan súlyosan sérültek, hogy a helyszínen mindketten életüket vesztették.

 

A szintén hátul ülő, bekötött egy éves gyermek szintén kirepült, súlyos sérüléseket szenvedett: csontjai törtek és tüdőzúzódást szenvedett. Az anyósülésen ülő férjének zúzódásos sérülései nyolc napon belül gyógyultak meg.

 

Az autót vezető nőnek a balesetben zúzódott a koponyája, több csontja eltört, belső sérülései keletkeztek, aminek következtében a helyszínen – császármetszéssel – világra hozta a gyermekét.

 

A nőt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja, a bűncselekményért egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphat. Az ügyészség indítványára a bíróság várhatóan a vádlott távollétében fog ítéletet hozni.

 

comments powered by Disqus

Egy több mint 100 éves, a Havi-hegy csúcsán álló mandulafa a nyertes.

Mondjuk még így is elég drága.

Barátságos meccset játszik a Crushers.

2011-ben és 2013-ban molesztálta a tizennyolcadik életévét benem töltöttgyereket.

Az 58 törpe pingvin szétmarcangolt tetemét egy járókelő fedezte fel.

Sokkal szorosabb volt, mint a tizenegy nappal ezelőtti bajnoki.

Tettenérték, amint egy padon ült.

A rekordalacsony vízszint miatt az is kilátszik, ami eddig nem.

Twitter megosztás Google+ megosztás