Délután számoltunk be a 112press.hu tudósítása nyomán hogy egy 62 éves vállakozót a Kám melletti erdőhöz csatlak és sörétes puskával rá lőttek rá. A férfi autóján menekült el, egy közi orvosi rendelőből hívták a mentőket és a rendőröket. 

 

Erdőszélre csaltak egy vállakozót a 8-as út vasi szakaszán, majd rálőttek sörétes puskával

Egyelőre nem ismert az indíték, amiért többször is rálőttek egy bútor- és dísztárgykészítő 62 éves vállalkozóra a 8-as főút melletti erdős területen - írja a 112press.hu. A férfit feltehetőleg kicsalták a helyszínre, ahová feleségével érkezett Mercedes gépkocsijával. Az arcán, nyakán, hátán sérült férfi autóval menekült és egy közeli település orvosi rendelőjébe.

 

A 112press, most további részleteket tudott meg. A lap azt írja: az erősen vérző férfi ebből a kilőtt ablakú járműből szállt ki, a szájából dőlt a vér és annyit mondott a segítségére siető fiatal nőnek, hogy "Meglőttek!" Azonnal az orvosi rendelőbe kísérték, ahonnan értesítették a rendőrséget és a mentőket. A meglőtt férfi testvére a 112Press-nek azt mondta, bátyján életmentő műtétet hajtottak végre, az állkapcsába csavar került. A férfit a hozzátartozó elmondása alapján a fején több helyen, a mellkasán és a vállánál érte golyó és sörét. A beszerzett adatok alapján a férfire nem egy fegyverből tüzeltek, azt viszont nyomatékosan jelezzük, hogy ez egyelőre nem megerősített információ.

 

A lap úgy tudja, hogy a megtámadott vállakozó vasárnap beszélt először a feltételezett támadójával, akkor beszélték meg, hogy ma találkoznak és a feltételezett tettes agancsokat fog neki eladni. Egyelőre az a feltételezés, hogy az áldozatnál  többszázezer forintot sejtettek, azt akarták tőle megszerezni. 

 

További részletek, a 112press.hu oldalán. 

Los Angelesben, Pennsylvaniában és Marylandben.

Ezt mondta a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja a Fókuszban.

Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Óvodások is segítettek neki.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki.

Egy sárvári biciklist súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

A Mennyei Megyeibe is hívták

De nyugi, megvan a módszer, hogy összeszedjük.

Átadták a MAM Hungária Kft. új gyártócsarnokát Vaskeresztesen

Hiszed vagy sem, egyformán hasznosak!

A magyar kosárlabda-válogatott egyik legjobbjának rehabilitációja júniusi térdműtétje után jól halad, csak lassan. 

Forgalomkorlátozás az érintett szakaszon.

Egy 37 éves férfit ütött el a szerelvény.

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás