Fotó: Pixabay

Egymás után háromszor kapták el ittas vezetésért ugyanazt a férfit

Fehér Buda
2019. április 13. szombat, 10:29
Egyszer még balesetet is okozott.

Egy 31 éves balotaszállási férfi még tavaly októberben csapódott egy szemből érkező autónak. A vétlen sofőr a járművel csak az útpadka melletti füves részen tudott lefékezni, a 31 éves férfi pedig továbbhajtott.  A térfigyelő kameráknak köszönhetően rövid időn belül elfogták a sofőrt, akivel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, ezért mintavétel miatt kórházba vitték. Az igazságügyi vegyészszakértő aztán megállapította, hogy a férfi ittasan vezette autóját, ezért járművezetés ittas állapotban és cserbenhagyás miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, és elvették a jogosítványát

.

A férfi az eltiltás ellenére decemberben az egyik családtagja autóját vette el, és ismét ittas állapotban vezetett. Ezúttal szerencsére nem ütközött autóval, de az 53-as főút mellett így is egy fának csapódott. A helyszínt ugyanúgy elhagyta, de még aznap elfogták és jármű önkényes elvétele és járművezetés ittas állapotban vétség miatt újabb eljárást indítottak vele szemben. Mivel eltiltás hatálya alatt vezetett, így őrizetbe is vették a rendőrök.

 

Szabadulását követően Balotaszállásra ment, ahol ismét alkoholt fogyasztott, és egyik rokona autóját a benne hagyott indítókulccsal elvitte. 10 perccel később otthonában a helyi körzeti megbízott fogta el a férfit, akivel szemben ismét jármű önkényes elvétele és járművezetés ittas állapotban miatt indítottak büntetőeljárást. Mivel továbbra is eltiltás hatálya vezetett, így ismét őrizetbe vették a rendőrök.

 

(Police.hu)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás