Vágvölgyi Bálint
2018. október 24. szerda, 18:54
Nem telt nyugodtan a hosszú hétvége.

Tíz négyzetméteren égett bokros, cserjés terület a 87-es főút melletti földúton, Gencsapáti közelében hétfőn a késő esti órákban. A tűzhöz a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet megfékezte. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt.

 

Vaddal ütközött egy személyautó, majd a szántóföldre csapódva állt meg a 87-es főúton Szombathely közelében kedden az esti órákban. Az ütközéskor az autóban egy személy utazott, aki megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínre vonuló szombathelyi hivatásos tűzoltók a balesetben részes járművet áramtalanították, majd kerekeire állították.

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás