Egy alapos felújítás is ráférne már a Domusra

ugytudjuk.hu
2018. szeptember 12. szerda, 17:13
Romos képek következnek.

Az elmúlt időszakban egyre több embernek szemet szúr a Domus bevásárlóközpont állapota, egyre többször esik szó arról, hogy időszerű lenne felújítani. Nem véletlen tehát, hogy a körzet időközi választási kampányában is téma, a jelöltek is foglalkoznak a dologgal. Kedd délelőtt a az ellenzéki összefogás civil jelöltje, László Győző a Derkovits városrész két megválasztott képviselőjével, Horváth Somával és Kopcsándi Józseffel a Domusnál tartott rövid sajtótájékoztatót, ahol új javaslattal álltak elő. Azt szeretnék, ha a Domusnál kormányablak nyílna, valamint a városi közszolgáltatók (pl. Vasivíz, Távhő) is ügyfélszolgálatokat létesítenének.

 

 

László Győző olyan ötletet dobott be, ami nem csak a Derkovitson élőknek fog tetszeni

Czeglédy Csaba megüresedett választókörzetében októberben időközi választás lesz. Két jelölt indul, a fideszes Melega Miklós, valamint az ellenzéki összefogás civil jelöltje, László Győző. Javában zajlik a kampány, volt, hogy egymástól néhány méternyire gyűjtött támogatókat a két jelölt, de az is megtörtént már, hogy a baloldal korábbi Fidesz által leszavazott javaslatait dobta be kampányötletként a fideszes jelölt.

 

A sajtótájékoztató után körbejártuk a bevásárlóközpontot, és csináltunk néhány képet, amin látszik, hogy egy alapos felújítás is ráférne már az egész épületre. Nagyon sok helyen omladozik a vakolat, töredeznek a falak, a tavaly áprilisban a nagy szél miatt leszakadt burkolat a mai napig nem lett pótolva. Szavak helyett inkább következzenek a képek:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Az biztos, hogy a környéken élők is örülnének, ha egy felújított Domusba járhatnának, reméljük erre hamarosan sor kerülhet.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás