Dér Heni: Igazat kell adnom Norbinak, kedves hölgyeim, ideje guggolni párat

ugytudjuk.hu 2020-01-21 11:13:00
Az énekesnő azt tanácsolta a kommentelőknek, hogy mártírkodás helyett kezdjenek el lefogyni.

Az Ugytudjukon mi is megírtuk, hogy Schobert Norbi szerint azért válnak el a férfiak egykor szeretett párjuktól, mert azok elhíznak szülés után. A fitneszguru azt mondja: a nőknek adni kéne magukra.

Sokan felháborodtak a kijelentései után, azonban Dér Heni védelmébe vette az elhangzottakat:

  1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!
  2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..
  3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!!
  4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!
  5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!!
  6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!!
  7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!
  8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!!
  9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!!
  10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!
  11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!!
  12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!!

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban! 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak.. 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!! 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!! 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!! 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!! 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love❤️????

11.9k Likes, 675 Comments - Dér Heni (@heni_der_official) on Instagram: "Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis..."

Szólj hozzá!

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Kuznyecov: minden győri álma a feljutás

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.