Teljes a fejetlenség a szombathelyi piac felújításával kapcsolatban

ugytudjuk.hu
2018. november 6. kedd, 15:23
Úgy tűnik, eredménytelen volt a közbeszerzés, veszélyben a jövő decemberi átadás.

A szombathelyi piac körül eddig is sok volt a kérdőjel. A felújítást két éve hatalmas látványtervekkel jelentettékbe be, ám a munkálatok azóta sem kezdődtek meg. Legutóbb az októberi közgyűlésen Ipkovich György kérdezett rá a vásárcsarnok ügyére, ekkor Illés Károly még azt válaszolta, hogy túl sok kérdés érkezett a kivitelezőtől a tervező felé, ezért ki kellett tolni az ajánlattevési határidőt.

 

Ma viszont Balassa Péter ledobta az infóbombát a Facebookon

 

Péter Balassa

P I A C F E L Ú J Í T Á S ? Újabb súlyos kudarc a városi projektekben Mint az manapság már teljesen megszokott, újabb közbeszerzési eljárás lett...

 

 

A jobbikos politikus azt írja, újabb közbeszerzési eljárás lett érvénytelen, és azért csúszik a vásárcsarnok felújítása, mert nem érkezett megfelelő ajánlat a kivitelezésre.

 

Magát a felújítást 2016 tavaszán jelentették be, ám a 1,5 milliárdos építkezés csak nem akar elkezdődni. A tervezést már az idei év elején befejezték, tavasszal akár meg is kezdődhettek volna a munkálatok. A most kialakult helyzet miatt azonban még mindig nem tudni, hogy mikorra újul meg a piac épülete, de az már szinte biztos, hogy a jövő év végére tervezett átadót halasztani kell.

 

(Címlapfotó: Google maps)

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás