Fotó: sarvar.hu

Biodíszlettel adták át a sárvári bicikliutat, ami miatt kivágtak egy egészséges diófasort

BZ
2018. október 18. csütörtök, 14:30
Megint átadnak valami hasznosat, de a politikusok elrontják azzal, hogy szükségét érzik, hogy gyerekekkel pózerkedjenek egy-két kósza lájkért.

Majdnem lemaradtunk a sztoriról, szerencsére Sárvár város honlapja emlékeztetett minket:

 

átadták a Sárvárt Rábasömjénnel összekötő kerékpárutat.

 

Nagy öröm ez számunkra, a sömjénieknek meg még inkább. Azt leszámítva, hogy egy komplett diófasort vágtak ki, mert macerás lett volna a határidőig megvenni az érintett telekrészeket.

 

 

Szóval miután az EU lepottyantott Sárvárra 170 millót, azt a város kiegészetette 67 milliós önrésszel, majd nagy elánnal nekiláttak a kivitelezésnek.

 

A néhány nappal ezelőtti átadón a sarvar.hu szerint Kondora István polgármester kiemelte, hogy Sárvár belterületi kerékpárutak építésére összesen 266 millió forintot nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (ilyen szép neve van az EU-s pályázatoknak) keretein belül.

 

"Ebből épült meg elsőként a Sárvár központi belterülete és Rábasömjén településrész közötti összefüggő, megszakítás nélküli kerékpáros útvonal, megépül a Katalin utca és a Sársziget utca közötti kerékpárút és kerékpársáv, valamint a Szombathelyi utca-Ungvár utca vége közötti kerékpáros nyom. A projekt keretében jelentősen javulnak a Sári és a Kertváros településrészekben a kerékpáros közlekedés feltételei." - áll az tájékoztatásban.

 

Eddig örülhettünk: kaptunk pénzt, amiből most lehet biciklizni.

 

De árulja már el valaki, mi a fenének kell gyerekeket használni biodíszletként egy politikai marketingeseményen? Ha nem lenne az, akkor ugye Ágh Péter ott sem lett volna.

 

Ahogy a fenti képünkön is látszik,

13-an kellettek egy szalagvágáshoz, ebből 8 kiskorú.

 

Ha egy bölcsődei/óvodai fejlesztést adnak át, akkor egy fokkal elfogadhatóbb a gyerekek jelenléte, de
 

azért ugye abban megegyezhetünk, hogy attól senki nem fog egy kedvesen mosolygó pártemberre szavazni, mert gyerekekkel pózol.

 

Szóval légyszi! Találjatok már ki valami jobbat, lájkot máshogy is lehet gyűjteni!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás