Fotó: sarvar.hu
BZ
2018. október 18. csütörtök, 14:30
Megint átadnak valami hasznosat, de a politikusok elrontják azzal, hogy szükségét érzik, hogy gyerekekkel pózerkedjenek egy-két kósza lájkért.

Majdnem lemaradtunk a sztoriról, szerencsére Sárvár város honlapja emlékeztetett minket:

 

átadták a Sárvárt Rábasömjénnel összekötő kerékpárutat.

 

Nagy öröm ez számunkra, a sömjénieknek meg még inkább. Azt leszámítva, hogy egy komplett diófasort vágtak ki, mert macerás lett volna a határidőig megvenni az érintett telekrészeket.

 

 

Szóval miután az EU lepottyantott Sárvárra 170 millót, azt a város kiegészetette 67 milliós önrésszel, majd nagy elánnal nekiláttak a kivitelezésnek.

 

A néhány nappal ezelőtti átadón a sarvar.hu szerint Kondora István polgármester kiemelte, hogy Sárvár belterületi kerékpárutak építésére összesen 266 millió forintot nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (ilyen szép neve van az EU-s pályázatoknak) keretein belül.

 

"Ebből épült meg elsőként a Sárvár központi belterülete és Rábasömjén településrész közötti összefüggő, megszakítás nélküli kerékpáros útvonal, megépül a Katalin utca és a Sársziget utca közötti kerékpárút és kerékpársáv, valamint a Szombathelyi utca-Ungvár utca vége közötti kerékpáros nyom. A projekt keretében jelentősen javulnak a Sári és a Kertváros településrészekben a kerékpáros közlekedés feltételei." - áll az tájékoztatásban.

 

Eddig örülhettünk: kaptunk pénzt, amiből most lehet biciklizni.

 

De árulja már el valaki, mi a fenének kell gyerekeket használni biodíszletként egy politikai marketingeseményen? Ha nem lenne az, akkor ugye Ágh Péter ott sem lett volna.

 

Ahogy a fenti képünkön is látszik,

13-an kellettek egy szalagvágáshoz, ebből 8 kiskorú.

 

Ha egy bölcsődei/óvodai fejlesztést adnak át, akkor egy fokkal elfogadhatóbb a gyerekek jelenléte, de
 

azért ugye abban megegyezhetünk, hogy attól senki nem fog egy kedvesen mosolygó pártemberre szavazni, mert gyerekekkel pózol.

 

Szóval légyszi! Találjatok már ki valami jobbat, lájkot máshogy is lehet gyűjteni!

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás