Bezár Szombathely egyik legnagyobb fitneszterme

BZ 2018-09-27 13:55:00
A vendégek körében teljes a döbbenet.

A Facebookon tette közzé szerda este a ProGym, hogy 6 év után, idén október végén, végleg bezárják a Homa Centrumban működő fitnesztermet.

"Nem gondoltuk volna, hogy eljön az a nap, amikor ProGym már nem lesz, de sajnos döntést hoztak a bérbeadók."

- írják, majd így folytatják:

"Számunkra is meglepő módon a bérbeadónak nem érdeke, hogy a ProGym Fitness a Homa Centrumban működjön, és döntést hozott. A Kft. bérleti jogát megszüntették, így nekünk búcsút kell mondanunk a ProGymtől és Vendégeinktől."

A ProGym október 26-ig nyitva tart az eddig megszokott szerint, az oktatók megtartják óráikat.

ProGym Fitness

Kedves Vendégeink! Termünk sajnos október 27-én bezár.

A bejegyzés kommentjei közt böngészve a vendégek körében teljes a döbbenet.

Csak néhányat szemeztünk:

"Ne már!!!  mindent ami jó és a köz érdekét szolgálja, el kell "tüntetni"? A legjobb helyen, a legfelszereltebb, legtisztább, legsokoldalúbb órát adó terem!"

"Szombathelyen ez az egy nagy alapterületű ,gépekkel jól felszerelt, és nagyon jó oktatókkal rendelkező edzőterem volt.Szégyen a városnak ,hogy már ez sem leszÉs rossz nekünk ,akik sportolni ,mozogni jártak oda.Mást nem tehetünk ,amennyiben órára jártunk ,bízunk benne,hogy oktatónk ,marad szakmájában és követjük !!!!!!!!!!!!!"

"Nemigen térek magamhoz! 
Újra és újra feldobja a face ezt a posztot, ahogy jönnek rá a kommentek! Újra és újra elolvasom, hogy MIÉRT kell bezárni?! A mai világban “kidob” egy főbérlő egy FIX bérlőt, aki (a kis eszem szerint) nem kevés bérleti díjjat fizethet...nem értem?! Nincs erre igénye?  Nemigaz, hogy nem lehetett volna megegyezni...(csak hangosan gondolkodom, nem ismerem a részleteket)! Hisz annyi embert behozott a Pro Gym a centerbe!!! Anyukák hagyták a játszóházba gyerekeiket, amíg edzettek (hirtelen ez jutott eszembe)! A város legnépszerűbb helye volt a sportolók és mozogni vágyók körében! Tiszta volt, igényes, az oktatók tök jó fejek (voltam pár órán).
Petiről nem is beszélve! Ennyi teltházas órát összehozni...nem a szél hordta össze! IMÁDTAM! Az egész órának a stílusa, sz Ő személyisége, szakmai tudása, a vicces megjegyzések, a motiválás, ahogy szívén viselte a Csapatát, Minket, vendégeket...áh!! Barátságok szövődtek a Pro Gym-ben, egy fogalom volt a városban! Én abban az egyben bízom, hogy ez a Csapat valahol újra össze tud állni és újra színt tud vinni a sportkedvelők és mozogni vágyók életébe! Kár értetek! Komolyan!!!
Bízom az újrakezdésben..."

"azért kíváncsi lennék mi ál a háttérben miért zártok be hirtelen mi a gond"

A fitneszterem nyitásakor nemcsak azért számított jelentősnek, mert 2000 négyzetméterével szokatlanul nagy alapterületű volt, hanem azért is, mert számos szombathelyi vállalat biztosított itt kedvezményes sportolási lehetőséget dolgozóinak. A ProGymmel együtt most ez is megszűnik.

Szólj hozzá!

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.