Fotó: AP

Az Old Town Road miatt szólalt meg életében legelőször egy autista kisfiú

Fehér Buda
2019. június 11. kedd, 17:22
Egészen eddig teljesen néma volt.

Egy négy éves, néma autista kisfiút azon kapta az édesanyja, hogy az Old Town Road-ot énekelgeti egymagában. A nő a Twitteren azt írta, hogy kész csoda, hogy Daniel megszólalt, hiszen előtte még egyszer sem hallották a hangját. A nőt annyira meghatotta a pillanat, hogy perceken keresztül zokogott.

 

A fiú édesanyja, Sheletta a Todaynek azt mondta, hogy a gyermek először csak dúdolgatta a dalt, majd énekelni kezdett. A férjével aztán egyszerre felhívták a Daniellel dolgozó terapeutát, és elmesélték, hogy mi történt. A terapeuta azóta is használja Lil Nas X és Billy Ray Cyrus közös számát, amikor a fiúval dolgozik, Daniel pedig egyre jobban kibontakozik. 

 

Sheletta azt mondja, hogy már nem csak dúdolgat, és énekel, hanem táncol is a dal mellé. Hatalmas kő esett le a szívéről, mert a fia eddig egyáltalán nem tudott kommunikálni a többiekkel, de most végre kiderült, hogy a zenén keresztül képes kifejezni magát.

 

A nő azt is videóra vette, amikor a fia először megszólalt:

 

Sheletta Brundidge on Twitter

We had an #oldtownroad miracle at my house. My son Daniel has #autism and doesn't talk. We caught him humming the @LilNasX and @billyraycyrus tune the other day. Then Bless God, my baby started singing the song on his own. His therapists have started to use it in his sessions!

 

És ha nem ismernéd, itt a dal eredetije is:

 

Lil Nas X - Old Town Road (Official Movie) ft. Billy Ray Cyrus

Official video for Lil Nas X's Billboard #1 hit, "Old Town Road (Remix)" featuring Billy Ray Cyrus. Special guest appearances from Chris Rock, Haha Davis, Rico Nasty, Diplo, Jozzy, Young Kio, and Vince Staples.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás