Fotó: Vágvölgyi Bálint

Az Egis Körmend edzője szerint gödörben van a csapata

Vágvölgyi Bálint
2019. május 13. hétfő, 08:28
Okorn pedig örül, hogy a Falcónak biztosan megvan a második hely.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely látványos játékkal simán hozta a Egis Körmend elleni vasi kosárrangadót vasárnap este. Így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

 

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője: Szeretném megköszönni a szurkolóknak a támogatásukat, óriási hangulatot varázsoltak a csarnokba. Ugyanígy elismerés illeti a játékosaimat is, akik végig nagyon okosan, taktikusan kosaraztak. Úgy tűnhetett, hogy könnyű dolgunk volt, azonban ez csalóka, hiszen mindenki vállvetve harcolt. Ez a siker a csapat diadala volt. Beszédes, hogy Govens sokáig nem szerzett kosarat, azonban mindig akadt helyettese, aki betalált. Próbáljuk a győzelmet helyén kezelni, ezért nem is foglalkoztunk azzal, hogy 22 ponttal kellene felülmúlni a Körmend együttesét. Örülök, hogy a második hely megvan, jelenleg elégedett vagyok a helyzetünkkel és a mutatott formánkkal is.

 

Matthias Zollner, a Körmend vezetőedzője: Először is gratulálok a Falcónak, azt játszották, amit kell. Több mint 20 tiszta dobást rontottunk, ráadásul ellenfelünknek rengeteg könnyű kosarat engedélyeztünk. A Falco pedig jó csapat, hogy ezt kihasználja, ráadásul a kispadjuk is hosszabb volt. Sajnos nálunk egyre több a probléma, Németh Ákos hiányát megéreztük, sokkal szűkebb rotációval dolgozhattunk. Morálisan mélyen, úgy is mondhatjuk, hogy gödörben vagyunk. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól és feledtetni akarjuk ezeket a kisiklásokat az utolsó, hazai mérkőzésünkkel.

 

(via falcokc.com)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás