Norbert és Dominik Szombathely legújabb ikerpárja

Vágvölgyi Bálint 2019-09-10 14:40:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Budai Zsolt és Horváth Enikő leánya: Csenge, Varga Adrián és Szücs Vivien fia: Zétény, Gróf Norbert István és Tóth Edit fiai: Norbert és Dominik (ikrek), Rimányi Péter és Bangó Enikő fia: Róbert, Nagy Ferenc és Séber Anita fia: Zsombor, Káló Krisztofer Béla és Szilágyi Beatrix Borbála fia: Krisztofer Nikolasz, Szabó Tamás Zsolt és Wágner Erika leánya: Kamilla, Horváth Zsolt és Vincze Vivien Veronika leánya: Emili, Nagy Barnabás és Kámán Orsolya Zsuzsanna leánya: Karolina, dr. Nagy Ádám és dr. Bauer Kinga Erzsébet fia: Lázár, Szalai Zoltán és Pereszteghy Rita fia: Botond, Zsoldos Ádám és Horváth Eszter Mária fia: Zénó, Aranyos Szabolcs és Marton Diána leánya: Flóra Sarolta, Nádasi Levente és Légler Nikoletta fia: Vencel, Szendrei László és Kiss Júlia fia: Ákos, Bosits Zoltán és Horváth Csilla Mónika leánya: Bodza, Marosvölgyi Gergő és Ruzicska Henrietta fia: Farkas, Kassai Gergely és Takács Johanna leánya: Lilien, Trittremmel András és Nagy Judit fia: Bende, Kiss Róbert és Végh Melinda fia: Kornél, Horváth Balázs és Petrik Franciska leánya: Fruzsina, Szele Krisztián és Kovács Szandra fia: Patrik, Németh Dániel Péter és Tófei Beáta leánya: Sára, Böröczky Tibor és Boros Nóra leánya: Adél, Szabó Zoltán és Lumniczer Hajnalka leánya: Emili, Baldauf Péter és Bedi Zsanett leánya: Jázmin, Perneki Péter és Molnár Andrea Mária leánya: Patrícia, Kotecz István és Csébics Kiara leánya: Zoé Kiara

HÁZASSÁG:

Katona Zoltán Gábor és Török Éva, Pintér Balázs és Biró Renáta, Bergmann Tamás József és Bősze Anett Éva, Szakály István Zoltán és Kánya Klaudia, Dedics Alex és Horváth Korina, Vajda Marcello és Németh Klaudia Ramóna, Markaf Attila és Gerencsér Nikolett, Birkás Zoltán és Nyúl Ilona Bernadett, Bóna Péter és Geller Ramóna, Oláh Zoltán és Takács Gabriella, Krepfl Péter és Szőke Éva Katalin, Németh Attila és Rácz Roxána, Stubics Gábor és dr. Nagy Zsanett, Balogh Tamás és Pulay Csilla, Kállai Roland ás Száka Viktória Julianna, Kovács Ádám és Bánhidi Petra, Németh Christopher és Csuka Barbara Katalin, Károlyi László és Horváth Edit, Bilics László és Janzsó Adrienn, Farkas Szilárd és Krutzler Judit, Bognár Gábor és Varga Viola, Kovács Árpád és Kósa Krisztina, Vincze Bálint és Bogács Barbara Erika, Németh Gergő és Cseke Zsófia, Harsányi Ádám és Horváth Petra, Rohonczi Tamás és Bíró Éva, Molnár Dániel és Vasadi Emma

HALÁLESET:

Nyári Magdolna, Süle László, László Károly, Buzáné Nagy Kornélia, Polyák Andrásné Horváth Ágnes, Senviczki Béla, László Bálint Attila, Tömő Kálmánné Tóth Klára, Németh Károlyné Kosztolánci Ilona, Vizi József Károly, Horváth Károlyné Nardai Gizella, Buzás Gyula Zoltán, Lőrinc Ferenc, Hérincs Ferencné Márton Erzsébet Margit, Kovács Gyula, Piri Lászlóné Zubor Magdolna, Neuwirth Imréné Freyberger Mária, Ágoston János, Hatos Huba Ferenc, Zsirai János, Dorner Tamás, Horváth László, Standi Imre Sándor, Németh Ferenc, Bokor László, Prépost Kálmánné Horváth Klára, Bárdosi Péterné Mészáros Erzsébet, Nyul Zoltánné Németh Anna, Illés József Mihály, Husticker Józsefné Pencz Margit, Németh Tiborné Pál Rozália, Berta Aurél István, Takács Józsefné Horváth Jolán, Szvoboda Imre  Lászlóné Németh Margit, Pethő Imre

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.