Megszületett Annelin, Benett és Noel

Vágvölgyi Bálint 2019-07-16 15:20:00
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Polgár Iván és Kiss Laura fia: Valentin Iván, Sági István és Plótár Beáta Anikó fia: Zoárd, Cser Zsolt és Elekes Renáta fia: Zsombor, Nagy Henrik Márió és Krizmonits Karolina fia: Ábel Mózes, Bazsó Ádám és Csányi Nikolett fia: Ákos, Horváth Bálint és Mezei Csilla fia: Nimród, Hegyi Attila és Pethő Ildikó Szilvia leánya: Elizabet, Berbás Viktor és Prazsák Dóra fia: Bálint Viktor, dr. Nagy Olivér és dr. Thurén Lili leánya: Annelin, Kajtár Máté és Bolfán Nikolett fia: Noel, Molnár Péter és Tislér Judit Eszter fia: Richárd, Vágvölgyi Ádám László és Kiss Alexandra leánya: Kara Zselyke, Horváth Richárd és Biczó Zsófia Dorottya leánya: Rea Margaréta, Horváth Norbert és Glavanits Renáta leánya: Emília, Gergácz Szabolcs József és Auer Zsuzsanna leánya: Izabella, Monostori János és Vámos Tímea leánya: Réka, Auer Gábor és dr. Sövegjártó Orsolya fia: Bence, Németh Gergő Tamás és Szabó Ildikó leánya: Léna, Simon András és Fatér Anita fia: Benedek, Szabó Krisztián és Dancsecs Ildikó Mónika leánya: Jázmin, Balázs Péter és Könye Ildikó fia: Áron, dr. Pukler András és Németh Aliz leánya: Aida, Hideg András és Dömötör Eszter Violetta fia: Erik András, Bogár Norbert és Czéhmester Eszter fia: Regő, Vidos Nikolasz és Horváth Nikoletta fia: Nikolasz Brúnó, Hódosi Péter és Katona Lívia Enikő fia: Levente, Balogh József és Kardos Mária Bella leánya: Inez Gréti, Zséder András és Tőkés Kinga fia: Ákos András, Szombathelyi Adrián és Tóth Krisztina fia: Bátor Bernárd, Simon Tibor és Horváth Tímea leánya: Natália, Tóth Ferenc és Illés Ingrid fia: Máté Hunor, Kocsis Sándor és Nagy Noémi fia: Balázs, Roman Csaba és Karácsony Beátrix leánya: Dorka Mária, Bocskai Béla és Jaczkán Szabina leánya: Viktória, Daragó Gergely és Pöstényi Anita fia: Benett, Plózer Dávid és Homor Alexandra leánya: Maja, Molnár Roland és Mikler Zsuzsanna fia: András

HÁZASSÁG:

Bernáth Bence és Nagy Veronika, Somlai Áron Bence és Molnár Bianka Gabriella, Fabsitz András és Maráczi Petra, Borbás Márió és Fülöp Dalma, Mészáros Krisztián és Sásdi Katalin, Szalay Róbert Csaba és Horváth Eszter, Tóth Balázs Imre és Sulyok Szabina, Tóth Marcell Árpád és Miklós Cintia, Kassai István és Molnár Szandra, Huszár Bálint és Aranyi Eszter, Varga Péter és Horváth Edina, Szabó Gergely és Szalay Kitti, Horváth Péter és Balog Krisztina

HALÁLESET:

Zsebelán László, Takács Erzsébet, Rozner Antal, Gál Gyuláné Zab Éva, Holzhofer Mihályné Kassai Éva, Kálmánné Tamás Klára Mária, Fogl József,  Kiss Péterné Komláti Zsuzsanna Mária, Tóka Ferenc, Palkovits József László, Jäger Mátyásné Katona Margit, Süle Jánosné Kovács Irma Juliánna, Dávid Attila, Oláh Gézáné Székely Etelka, Török Lajos Imre, Vona Istvánné Budai Margit, Hidegné Szalai Ildikó Mária, Németh János, Kéri Lajos, Vizi András, Porpáci Miklósné Németh Márta, Imre Lajos, Horváth Győző György, Szemes György, Nyitribusz István Lajos, Kopcsándi Györgyné Augusztin Margit, Berkényi Tibor Ferencné Ferencz Márta Erzsébet, Aradi Józsefné Ernst Ilona Margit, Németh Istvánné Gaál Zsuzsanna, Tóth Éva Ilona, Bakos János Gyuláné Mármarosi Juliánna, Sipos Lajosné Kiss Anna Mária, Szopori Istvánné Simon Anna Viktória

Szólj hozzá!

Hogyan válaszd ki a számodra ideális szakmát?

Sok olyan ember van, aki nap mint nap mással foglalkozik, mint amit valójában szeretne.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójadarával üzletelő banda, a szálak Sárvárra vezetnek

A brazil szójadara olasz, szlovén és osztrák cégeken keresztül érkezett Magyarországra, fiktív belföldi cégek beiktatásával.

Két díszpolgári címet vonna vissza a kőszegi önkormányzat

1945-ben két szovjet katona kapta meg a kitüntetést. 

A svéd Per Johansson a győri kézilabdacsapat új vezetőedzője

A holland női kézilabda-válogatottat is ő irányítja.

Kijutott a párizsi olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Fordulatos játék és hatalmas küzdelem után, megérdemelten

Vajon hogyan látják a színeket az állatok?

Abban biztosak lehetünk: nem úgy, mint mi.

Gyermekpornográfia elkövetésével vádolnak egy 14 éves győri fiút

12 év alatti gyerekekről szerzett felvételeket.

Lehűléssel indul a jövő hét

A hét második felében melegedés kezdődik, a jellemzően erősen felhős idő mellett hétvégén akár 20 fok is lehet.

Ájurvédikus gyógyítás egy hévízi egészségközpontban

Vannak országok, ahol a test, a lélek és a szellem hármasának egyensúlya alapvető fontosságú az emberek mindennapjaiban, és ennek harmonikus megtartása az élet legfőbb célja. Ilyen hely India is, amely már több, mint 5.000 éve holisztikus szemlélettel közelíti meg és gyógyítja az embert. 

Külső és belső aranyér: mi a különbség köztük?

Akinek volt már kitüremkedett aranyeres csomója, az tudja, mennyire fájdalmas ez. Feszít, szorít, viszket, nehézzé teszi az ülést és a székelést is. Nem is csoda, hogy a legtöbben próbálják visszahelyezni a kikandikáló darabot a végbélnyíláson keresztül. De vajon ez a jó megoldás? Cikkünkből kiderül, mit lehet tenni ilyen esetben.

Patonay Imre ismét elindul Körmend polgármesteri székéért

Ő a Változás a Városért Egyesület első bejelentett jelöltje.

Tökéletes erotikus eszköz a profi ligára szabva

Míg egyesek sosem próbáltak erotikus eszközöket, akár idegenkednek is tőlük, mások előszeretettel alkalmazzák őket a hálószobában töltött idő alatt. Utóbbinál a gyártók igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a lelkesedés hosszú távon megmaradjon.

Szabadlábra került Fekete Dávid győri énekes

A vádirat szerint 279 millió 574 ezer 213 forint kárt okozott.

Mely csillagjegyeknek megy a legkönnyebben az újrakezdés?

Az élet olykor nagyon kegyetlen, hisz mindenkivel előfordul, hogy hiába küzdött valamiért teljes erőbedobással, mégis hoppon maradt a végén. A csalódásokat megélni, feldolgozni nem egyszerű, a padlóról felállni és újrakezdeni pedig még nehezebb.

Balhé volt a vasi böllérversenyen

Egy ittas férfi lefejelt egy másikat.