Károlyi Ákos, Szombathely jegyzője megházasodott

ugytudjuk.hu 2019-07-09 14:17:00
Anyakönyvi hírek.

Minden héten beszámolunk az előző időszak anyakönyvi híreiről, most egy kifejezetten érdekes dolgot is észrevettünk - dr. Károlyi Ákos, Szombathely jegyzője megházasodott. Sok boldogságot kívánunk!

SZÜLETÉS:

Viszketh Szabolcs Mihály és Mógor Renáta fia: Kristóf, Nemes Viktor és Nagy Edina Noémi fia: Márton, Reseterits Zsolt és Boros Evelin leánya: Liza, Halmágyi Dániel és Kovács Eszter fia: Dániel, Horváth Zsolt és Varga Bernadett fia. Zétény Barnabás, Tóth Martin és Laga Szabina fia: Benedek, Vertetics Roland és Süle Zsuzsanna fia: Zénó, Szigeti Roland és Horváth Brigitta Anett fia: Olivér,  Nagy András és Varga Mária fia: András Marcell, Tóth Máté és Tóth Fanni leánya: Nara Zoé, Aradi István és Várbiró Veronika Zsuzsanna leánya: Bernadett Mária, Geröly Tamás és Géczi Nóra Krisztina leánya: Lili Nóra, Takács Krisztián Lajos és Takács Edina fia: Krisztián, Zubrits Ádám és Varga Katalin fia: Kevin, Kánitsch Balázs és Szenteleki Szabina leánya: Ida, Kolonics Tamás és Bende Julianna leánya: Emília, Takács Péter és Horváth Szilvia leánya: Zoé, Bognár Balázs és Tóth Diána Kata leánya: Bella, Szekér György és Horváth Judit fia: Patrik, Kalmár Róbert és Kiricsi Szabina Eszter fia: Levente Róbert, Horváth Péter és Kiss Viktória leánya: Orsolya és fia: Péter Gábor (ikrek), Mukics Miklós Kálmán és Jóna Noémi fia: Dániel, Sulyok András és Schneider Enikő Ildikó leánya: Adrienn, Surugli Krisztián és Unger Krisztina leánya: Tímea, Keszericze Milán és Tóth Zsófia Veronika fia: Nimród, Süle Zsolt és Tima Nikoletta fia: Dorián Zsigmond, Szeles Lajos és Toldi Judit fia: Hunor, Horváth Szabolcs és Gera Renáta fia: Hunor Atos, Botfa Balázs és Gombás Lilla fia: Csongor, Friesl Ottó és Máté Szilvia leánya: Nina Olívia, Sági-Kiss Bálint és Iván Viktória fia: Zétény

HÁZASSÁG:

dr. Károlyi Ákos és Garger Viktória, Rozmán Ádám és Németh Klaudia, Horváth Antal és Gudics Júlia, Hladen András és Miholics Dominika Brigitta, Nagy Balázs és Vincze Zita, Lázár Péter és Polgár Dorina Erzsébet, Béry István és Catomio Borbála, Kovács Gábor és Babinszki Linda Zsófia, Torda Tamás és Mikolics Klaudia, Papp István és dr. Kovács Borbála, Zsigmond Ádám és Czikora Csilla, Kovács Gyula és Fehér Tünde, Kondor László és Szombath Barbara

HALÁLESET:

Balázs Istvánné Pap Margit Anna, Dr. Istvánfy Gyuláné Tokaji Nagy Mária Terézia, Kovács Tihamér Ferencné Babós Piroska, Fehér József, Tancsics Tiborné Ódor Magdolna, Varga Istvánné Donáczi Zsuzsanna Mária, Berta Béláné Mihály Ilona Julianna, Szalay János Sándor, Molnár Lajosné Németh Mária, Bányai Lászlóné Szücs Ilona Mária, Székely István, Gál Mária, Orbán Gábor, Homor Lajosné Czitkovits Ilona, Kalmár Imréné Balogh Magdolna, Szilvágyi Lászlóné Köbölkuti Irén Karolin, Németh Ferencné Kiss Rozália

Szólj hozzá!

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.