Nem hiszed el: Andy Vajna Hollywood egyik legjobb producereként jelent meg az ATV-n

Fehér Buda 2018-11-21 09:18:00

Andy Vajna tegnap este az ATV Jakupcsek Plusz című műsorában jelent meg, hogy fényezze egy kicsit a magyar filmipart. Mint ahogyan az a csatornától várható volt, az interjú alatt egyetlen negatív kritika vagy komment sem érte a kormánybiztost. Habár Jakupcsek Gabriella száját véletlenül elhagyta, hogy a forgatások miatt egyre többször zárnak le egy-egy utat, de igen gyorsan kijavította magát.

Helyette azt vesézték ki, hogy Andy Vajnát állítólag már a legjobb producerek között tartják számon Hollywoodban, és egyébként is, hatalmas pluszt jelent az országimázsnak az, hogy néha-néha itt forgat egy világsztár. Felemlegették azt is, hogy nemrég nálunk járt Arnold Schwarzenegger, aki Vajnával annyira jó kapcsolatot ápol, hogy még a lakására is felment, és még a cicáját is megsimogatta. Sőt még Viktorral is találkozott, akivel még akkor ismerkedett meg, amikor Kalifornia kormányzója volt.

Jakupcsek azt is előhozta, hogy mekkora reklám volt már az az országnak, hogy Will Smith nemrég megmászta a Szabadság hidat, amire Vajna rá is vágta, hogy 30 millióan nézték meg a videót a neten. Az interjú ezután már szinte csak Vajna eredményeiről szólt, felemlegették a Terminátor és az Evitát, azt is, hogy milyen rövid időn belül sikerült összehoznia egy Oscar-díjat az országnak, de még azt is a saját sikereként könyvelte el, hogy 400 millió dollárt hoztak a külföldi filmesek Magyarországra.

Néha azért érdekes témákat is felvezetnek a műsorban, például azt, hogy a magyar filmnézők egyre jobban keresik a magyar filmeket. Nem kell félni, Jakupcsek rögtön úgy irányítja a beszélgetést, hogy kiderüljön, ezt is a kormánybiztosnak köszönhetjük.

A teljes adás itt megtekinthető:

Jakupcsek plusz - 2. rész 2018.11.20.

Közérzeti talk-show Jakupcsek Gabriellával. A műsor vendégei Andy Vajna kormánybiztos, Tenki Réka színésznő és Szász János rendező. A TÉMA: Budawood - Aki számít, Pesten forgat?! atv.hu

Szólj hozzá!

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.