Alulmaradt az SZKKA a Dél-Korea elleni edzőmeccsen

ugytudjuk.hu 2019-07-27 16:34:00
A szombathelyi csapat nem találta a fogást a vendégeken.

Az SZKKA 30-36-ra kikapott a Dél-Korea elleni edzőmeccsen az Aréna Savariaban.

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia - Dél-Korea 30-36 (14-18)

Szombathely, Aréna Savaria, 350 néző, felkészülési női kézilabda-mérkőzés, vezette: Tóth J., Kovács K.

SZKKA: Sipeki (k) – Jovetic 2, Virág 3, Gorilska 3, Mitrovic 9, Filipovics-Bandelier 2, Mayer M. 4. Csere: Gadányi (k), Varga N. 3, Szendrei 2, Mayer Sz., Horváth P., Csire 2, Pődör R. Vezetőedző: Marosán György.

A dunai hajóbaleset dél-koreai és magyar áldozataira, valamint Simon József kéziladba-szakíróra emlékező gyászszünet előzte meg 8 hetes felkészülési program 3. edzőmérkőzését. 

A magyarországi edzőtáborozáson szereplő vendégek és a szombathelyiek is örültek és éltek is a lehetőséggel. Már az első percekben jó kis, pörgős, gyors játék alakult ki. A dél-koreaiak szereztek vezetést, majd az egész meccsen kiváló formában kézilabdázó Ivana Mitrovics révén egyenlített az SZKKA. Aztán az 5. percig még a haziak ukrán és francia légiósa, vagyis Gorilszka és Bandelier is betalált, 4-4 állt az eredményjelzőn. 

Ezt követően is Mitrovicsra épült a gólszerző tudomány, a csapatkapitány pedig a 7 méteresek értékesítéséből vette ki szerepét, 10 perc után 6-7 állt az eredményjelzőn. A játékrész felénél fordított a Szombathely, Mayer Maja és Mitrovics újabb góljaival 9-8-ra átvették a vezetést, ezt az enyhe fölényt még 5 percig tudták megőrizni, Jovetics révén a 20. perc után is az SZKKA neve mellett szerepelt a nagyobb szám, 11-10. 

Aztán a következő percekben még nagyobb rohanásba kezdett a 11-szeres Ázsia-bajnok és a 25. perc után 12-15-re fordítottak. Az első félidő utolsó perceiben még Gorilszka és Csire betalált, így 14-18-as állásnál ment pihenőre a Szombathely - tudósít a klub hivatalos weblapja

A 2. félidőt Mitrovics ugyanott folytatta, ahol az első abbahagyta, góllal, 35 perc után 16-21-et mutatott az eredményjelző, majd a következő percekben Csire, Varga N. és Virág is betalált, így 40 perc után 20-26 volt az állás. Ezután megint Virág és Mayer Maja találatait jegyezhettük fel, a játékrész derekán 23-27-re zárkóztunk. Továbbra is fantasztikus tempóban játszott mindkét csapat, Bandelier és Gorilszka góljaival 26-29-et mutatott az eredményjelző 10 perccel a vége előtt. Ezután Varga Niki újra gólt lőtt és 27-29-nél már minden szombathelyi szurkoló azt hitte, hogy még közelebb tudunk kerülni az ázsiaiakhoz, ám Songék megrázták magukat és 5 perccel a vége előtt újra 4 gólra nőtt a különbség, 28-32 volt az állás. Az utolsó percekben Szendrei  játszott nagyon jól, utolsó hazai gólunkat is ő szerezte, a végeredmény 30-36 lett.   

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.