Alighogy betömték az egyik szombathelyi átjárót a pokolba, találtunk egy másikat

Vágvölgyi Bálint
2018. szeptember 19. szerda, 19:07
Megszállás alatt vagyunk?

Két hete írtunk először a szombathelyi "Pokol kapujáról" először. A Kisfaludy utcában, a Savaria Múzeum mögött még tavasszal lyukadt ki az úttest. A kezdetben csak lyukacska méretű kátyú szépen kezdett terebélyesedni, amit a SZOVA munkatársai végül befoltoztak. Sajnos nem tartott sokáig a kátyúzás, megint beszakadt az úttest, ráadásul most a korábbi lyuknál szélesebb és mélyebb hiba keletkezett, egészen mintha a pokol legmélyebb bugyráig nyílt volna meg az aszfalt.

 

Egészen a pokol bugyráig szakadt be az út a szombathelyi Kisfaludy Sándor utcában

Most a szombathelyi Kisfaludy Sándor utca mutatta meg, hogy miért is nem túl jó dolog a monyákolás. Az Savaria Múzeum háta mögötti útszakasz tavasszal lyukadt ki. A kezdetben csak lyukacska méretű kátyú szépen kezdett terebélyesedni. Ahogy az mostanában a városban lenni szokott, egy kipakolt bólyával "javították meg" a szakemberek az utat.

 

Nem kellett sokáig kerülgetni a bóját és a lyukat, most vasárnap írtuk meg, hogy betömték a "Pokol kapuját".

 

Ledugózták a szombathelyi átjárót a pokolba

A múlt héten csütörtökön írtunk róla, hogy a szombathelyi Kisfaludy Sándor utcába, a Savaria Múzeum mögött kilyukadt az út. Az aszfalt már másodszor járt így rövid időn belül. Valószínű az történhetett, hogy az első kilyukadás után túl sokáig hagyták aszfalt nélkül a kimart útrészt, az autók pedig kijárták a tölsét.

 

Nos, nem tartott sokáig az örömünk. Nem is olyan messze az előző helyszíntől, a tizennégy emeletes melletti kis utcában a következő kaput. Amikor ott jártunk, egy ismerős arc épp előbújt körülnézni.

 


 

Na, de viccet félretéve, elég rosszul néz ki a dolog. Nagyon be van süllyedve az útpadka és csak hajszálon múlik, hogy ne szakadjon be teljesen és ne legyen egy baromi nagy lyuk a helyén. Reméljük, ez is olyan hamar kijavításra kerül, mint a Kisfaludy utcában a kátyú.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás