Fotó: mlsz.hu

A válogatottba visszatérő, szombathelyi nevelésű Ugrai Roland tegnap ünnepelte a születésnapját majd megsérült az esti edzésen

Vágvölgyi Bálint
2018. november 14. szerda, 09:21
Biztos, nem ilyen ajándékról álmodott.

Bokasérülést szenvedett Ugrai Roland a férfi labdarúgó válogatott kedd esti edzésén. Szerda reggel, a tüzetesebb vizsgálatok után derül majd ki a pontos diagnózis, így az is, hogy számolhat-e a támadóval a szakmai stáb az e heti két Nemzetek Ligája-találkozón.

 

MLSZ on Twitter

Sérülés Telkiben! Ugrai Roland bokasérülést szenvedett a férfi A-válogatott ma esti edzésén.  Részletek hamarosan az https://t.co/xNeorXPACC-n. #magyarok #csakegyutt


A Marco Rossi vezette szakmai stáb délelőtt és délután is edzést tartott a kerettagoknak, akik közül a második edzésen megsérült a tegnap a 26.  születésnapját ünneplő Ugrai Roland. A támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak a ma reggeli, részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a játékos. Az esti sérülését követően az ebéd utáni köszöntésekor elmondott szavai is átértékelődnek:

 

- Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek veletek. Ajándékként pedig csak annyit szeretnék, hogy nyerjük meg ezt a két mérkőzést, ami ezen a héten ránk vár – fogalmazott Ugrai.

 

A délelőtti gyakorláson különböző támadási és védekezési variációkat gyakoroltak a játékosok két csoportra osztva, egymás elleni játék keretében. A délutáni edzésen ezek mellett a rögzített játékszituációk begyakorlása is szerepelt.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás